KV21: Konservative har sat navn på udvalgsformænd

Valgets store sejrherre har peget på unge Kasper Kolstrup Møller og Jan Aude som de to, der skal tage vare på de to udvalgsformandsposter, som blev Konservative til del ved konstitueringen natten til onsdag.

Artiklens øverste billede
En glad Kasper Kolstrup Møller på valgnatten bliver formand for Udvalget for plan udvikling og erhverv. Lars Norman Thomsen

Konservative Syddjurs havde en fest, da stemmerne var talt op, og partiet havde fået det bedste valg i mands minde i Syddjurs historien.

Fem mandater blev det til, og det har onsdagens fintælling ikke ændret på.

Det afkastede to formandsposter til Konservative ved konstitueringen, og de går ikke overraskende til stemmeslugerne Kasper Kolstrup Møller, Kolind, som bliver ny formand for Udvalget for plan udvikling og erhverv, og Jan Aude, Hornslet, som sætter sig i spidsen for Udvalget for social og beskæftigelse.

»Begge er klar til opgaven og vil bruge den tid, der er nødvendig. De har lavet aftaler i forhold til deres respektive jobs som gør, at de ikke får problemer med at leve op, hvad der forventes,« siger gruppeformand Tommy Bøgehøj.

Det betyder bl.a., at Kasper Kolstrup Møller drosler ned for håndbolden på divisionsniveau i Nørre Djurs HK.

Tommy Bøgehøj havde selv på forhånd afvist at tage en formandspost med henvisning til, at han har en række bestyrelsesposter, som ikke også giver ham rum til at være politisk udvalgsformand.

Han ’nøjes’ med posten som gruppeformand og pladsen i Økonomiudvalget.





Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen