Stemte ikke på sig selv: Hun fik kun to stemmer

SF's Elisabeth Rasmussen fik kun to stemmer. Og hun stemte endda ikke på sig selv.

Artiklens øverste billede
Elisabeth Rasmussen fra Hyllested er med i SF-Syddjurs bestyrelse og stillede op for at hjælpe sit parti. Hun fik to stemmer.


»Ha ha. Jeg gik nok og tænkte, at avisen ville ringe,« siger Elisabeth Rasmussen fra Hyllested.

Hun var opstillet for partiet Socialistisk Folkeparti i Syddjurs til kommunalvalget og fik kun to stemmer. Dermed har hun den tvivlsomme ære af at være den kandidat i Syddjurs der fik færrest stemmer.

Hvem tror du har stemt på dig?

»Det må være et familiemedlem og så en rigtig god veninde, gætter jeg på. Jeg har ikke stemt på mig selv, men en anden kandidat,« griner Elisabeth Rasmussen, der ikke har det store problem med at være valgets bundskraber.

Syg i 18 dage

»En skal jo være det. Jeg gjorde det for at hjælpe partiet. Desuden var jeg syg med en ordentlig gang influenza i 18 dage op til valget, så det er begrænset hvad jeg har gjort for at gøre opmærksom på mig selv,« lyder det fra Elisabeth Rasmussen der er medlem af bestyrelsen i SF-Syddjurs. Hun har været opstillet for et par valg siden, så dette er anden gang hun stiller op.

»Jeg blev spurgt om jeg ville stille op, og jeg gjorde det for at hjælpe partiet og få skaffet vores kandidater ind i byrådet. Jeg ved godt at mine to stemmer ikke hjalp meget, men jeg er glad for, at vi fik fire ind og vi fik de samme udvalgsposter. Det er jeg stolt over.«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen