Pindstrupskolen: Asfaltering af parkeringsplads ikke på dagsordenen

To byggegrunde på Tørvevej i Pindstrup har længe været inddraget til parkerings- og udeareal for Pindstrupskolens ansatte. Fremtiden for arealet er uafklaret, oplyser man hos Syddjurs Kommune.

Artiklens øverste billede
Tørvevej 12 er fortsat til salg i Pindstrup, mens Tørvevej 2 og 4 er inddraget til parkerings- og udeareal for skolen og i den nye kommuneplan ændret fra boligbebyggelse til offentlige formål. 

På Tørvevej i Pindstrup er tre af de udstykkede kommunale grunde solgt. Det kan man læse på Syddjurs Kommunes hjemmeside for salg af kommunale byggegrunde.

Tørvevej 12 er fortsat til salg, bekræfter Christina Birkved, Juridisk specialkonsulent Syddjurs Kommune, Teknik og Miljø Sekretariat.

To grunde, Tørvevej 2 og 4, er inddraget til parkerings- og udeareal for skolen.

De har tidligere været meget omdiskuteret i Pindstrup, fordi de ikke just lignede noget, der appellerede til at blive solgt til en interesseret køber.

Ændret i kommuneplanen

I den nye kommuneplan, som det tidligere byråd vedtog i december 2021, er de to grunde da også ændret fra boligbebyggelse til offentlige formål.

Tidligere var der planer om at asfaltere en del af området, så Pindstrupskolens ansatte kunne parkere på en decideret parkeringsplads og ikke blot en grus-parkeringsplads, men denne plan eksisterer ikke lige nu.

»Der er endnu ikke taget stilling til, hvordan arealerne skal disponeres, og derfor heller ikke planlagt præcist, hvad der skal asfalteres,« oplyser man hos Syddjurs Kommune.

Svaret kan hænge sammen med eventuelle udbygningsplaner for Pindstrupskolen, som der skal tages politisk stilling til i det nuværende byråd.

Læs også

Del artiklen