Placering af pylon forringer trafiksikkerheden

Ryomgård Distriktsråd er enige med flere borgere, der er utilfredse med Syddjurs Kommunes placering af en pylon ud for Bo- og aktivitetscenter Marie Magdalene på Vestergade, fordi placeringen er til fare for trafiksikkerheden.

Artiklens øverste billede
Pylonen (bag det røde informationsskilt) er planlagt placeret ud for Bo- og aktivitetscenter Marie Magdalene, og det har flere Ryomgård borgere klaget over til Ryomgård Distriktsråd, der har fået lovning på, at Mobilitet, Syddjurs Kommune, vil lave et eftersyn på stedet og se, om det giver anledning til, at pylonen får en ny placering. Foto: Ryomgård Distriktsråd

Ryomgård Distriktsråd har modtaget flere henvendelser fra borgere, der mener, at placeringen af den nye kommunale Ryomgård pylon, som netop er blevet opsat på Vestergade ud for Bo- og aktivitetscenter Marie Magdalene er ugunstig, fordi den er til fare for trafiksikkerheden.

Borgerne synes, at den spærrer for udsynet for de trafikanter, der kører ud fra Bo- og aktivitetscentrets parkeringsplads og skal svinge til venstre hen ad Vestergade.

»Det bliver ikke bedre af, at der i forvejen står et andet skilt,« lyder det i en henvendelse til Mobilitet, Syddjurs Kommune, signeret af distriktsrådsformand Kirting Olesen.

«Distriktsrådet har fuld forståelse for den fremførte klage og ser placeringen som en forringelse af den trafiksikkerhed, som der netop inden for det sidste år er udfoldet en indsats for at forbedre,« skriver Kirting Olesen i henvendelsen til Kommunen.

Ryomgård Distriktsråd opfordrer til, at placeringen tages op til fornyet overvejelse. Helst inden der monteres strøm til pylonen.

Distriktsrådet foreslår en anden placering på modsatte side af gaden et par hundrede meter fra den nuværende. Her er der i forvejen monteret et kommunalt bannerstativ.

Distriktsrådet har fuld forståelse for den fremførte klage og ser placeringen som en forringelse af den trafiksikkerhed, som der netop inden for det sidste år er udfoldet en indsats for at forbedre.

Kirting Olesen

Laver et eftersyn

Adresseavisen har spurgt hos Syddjurs Kommune, om man her er enige i kritikken.

Kommunikationschef Ole Bjarke Nielsen svarer tilbage efter at have konsulteret Mobilitet, at man har været i dialog med Kirting Olesen fra Ryomgård Distriktsråd og oplyst, at Mobilitet vil tage ud og lave et eftersyn og kigge på trafiksikkerheden.

»Hvis der er behov for det, vil pylonens placering blive justeret. Selv om placeringen justeres, skal der fortsat trækkes strøm, så dette arbejde er ikke spildt. Kirting Olesen vil blive orienteret om konklusionen på eftersynet, og om der evt. skal flyttes eller ændres på andre ting,« lover kommunikationschefen.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.