Nicolaj Molbo sætter en kasse øl på højkant mod Hornslets kommende Serie 2 hold.

Nicolaj Molbo sætter en kasse øl på højkant mod Hornslets kommende Serie 2 hold.

Udfordring:

Hwa’ så Hornslet … – en kasse øl?

Hornslets nyoprykkede fodboldherrer har fået en udfordring fra en af klubbens spillere

Af
Af Mogens Greve

I skrivende stund ingen nederlag og en pokkers god målscore er status, inden Hornslets fodboldherrer i Serie 3 spiller sæsonens sidste kamp dagen efter Hornslets store Halloween- aften – lørdag kl. 13.30 på udebane mod SIF Assentoft/Hørning GF. Holdet fører rækken suverænt og spiller næste sæson i Serie 2.
Blandt klubbens medlemmer er 22-årige Nicolaj Molbo, der nok har flere fodboldoplevelser i bagagen end nogle af Hornslets øvrige spillere – men stadig må nøjes med at drømme om sin debut på det lokale førstehold.
Senest var han i sommer med på landsholdet, der spillede om EM i Hannover, og i starten af oktober spillede han med, da landsholdet i en kvalifikationskamp på hjemmebane tabte 0-1 til Ukraine.
Kvalifikationskampen gjaldt Deaflympics, for Nicolaj Molbo er nemlig døv - og spiller på døvelandsholdet.

Betyder rigtig meget

”Jeg spiller på andetholdet i Hornslet,” fortæller Nicolaj Molbo.
”Jeg vil nok gerne lidt mere fodbold end mange af de andre på andetholdet, som også prioriterer en masse andet udover fodbolden. Til træningen i tirsdags var jeg eneste spiller fra andetholdet - og i torsdags blev træningen aflyst.”
Fodbold er hans helt store – og eneste - fritidsinteresse og betyder rigtig meget for Nicolaj Molbo, som har spillet i Hornslet siden barndommen.
Han spiller også i døveklubben Globen Sport i Aarhus, der både har vundet DM i 11-mands fodbold og i futsal, så han har været med til Aarhus Kommunes seneste to DM Fester for kommunens danske mestre.
”Der er ikke ret mange døve fodboldspillere i Aarhus, så vi har ikke mulighed for ugentlig træning - men mødes i træningslejre.”
Og når nu Nicolaj Molbo ikke spiller MED førsteholdet i Hornslet, kunne han godt tænke sig at spille MOD førsteholdet. Også fordi han rigtig gerne vil være med til at skabe mere opmærksomhed om døvefodbold.
”Hvis Hornslet tør stille op mod Globen Sport ved en af vores træningssamlinger, sætter jeg gerne en kasse øl på højkant.”
Med et skævt smil lægger han yderligere lidt pres på.
”Hvis Hornslet ikke tør, er vi dog lige gode venner af den grund.”
Såå … - hwa’ så Hornslet?

Publiceret 28 October 2015 13:04