Kenneth Strunge er rykket fra Nimtoftes bymidte og ud til større forhold i Lübker Golf Resort. Foto: Martin Schultz

Kenneth Strunge er rykket fra Nimtoftes bymidte og ud til større forhold i Lübker Golf Resort. Foto: Martin Schultz

Mad:

Kenneth Strunge rykker til Lübker

Den 35-årige kok og iværksætter flytter Strunges Catering fra Nimtoftes centrum og ud i Lübker Golf Resort, hvor han har forpagtet det samlede food and beverage område

Af
Af Lars Norman Thomsen

?Kenneth Strunge har drevet Strunges Catering i Nimtofte i et par år med stor succes og høstet megen anerkendelse i lokalområdet over en bred kam.

?Han har over 10 års erfaring som kok i estimerede køkkener rundt om i landet, blandt andet Noma, Frederikshøj, Molskroen, Smageriet, Cafe Faust i Århus, Cap Horn i Nyhavn og Bøf og Ost i København.

Nu har han indledt et nyt kapitel i sit kokke- og forretningsliv med den nys indgåede aftale med Lübker Golf Resort om at forpagte det samlede food and beverage område, gældende for både Restaurant Forest og Square Café i Lübker Square (Spa & Wellness) samt fra sæsonstart i Brasserie Lübker ved Lübker Golf Klub, og tilhørende selskabslokaler - det der hedder Lübker Lodge.
”Samarbejdet med Kenneth Strunge, vil betyde øget fokus på selskaber og catering. Sidstnævnte bringer Kenneth med ind i forpagtningen, som således bliver integreret i Lübkers sortiment, og det giver øgede forretningsmuligheder for begge parter. Strunge er i forvejen et kendt ansigt på Djursland, og vi ser frem til at byde Kenneth og hans kunder velkommen på Lübker,” siger direktør Henrik Koch, Lübker Golf Resort.

Det ultimative ryk

Kenneth Strunge, der i juni 2015 var meget tæt på at tage tilløb til at åbne café i den tidligere bagerforretning på Jernbanegade i Ryomgård, hvor Iversen's Corner nu holder til, siger om aftalen med Lübker Golf Resort:

"Vi begyndte at snakke sammen dagen efter, at jeg besluttede mig for ikke at åbne i Ryomgård, og det blev ret hurtigt til seriøse forhandlinger som nu har mundet ud i, at vi har indgået en aftale."

Den estimerede kok ser aftalen, som det bedste, der kunne ske for Strunges Catering.

"Jeg havde ikke muligheder for at udvide forretningen i Nimtofte, så aftalen med Lübker Golf Ressort er det ultimative ryk for Strunge Catering," siger Kenneth Strunge, der har lukket ned i Nimtofte.

"Muligvis skal jeg bruge lokalerne senere til noget, men ikke lige med det første."

Ved jorden at blive

Ambitionerne var mere end store i starten af golfresortets levetid, også når det gjaldt mad. Det viste sig dog hurtigt, at golfere ikke er til dyr gourmetmad, men til noget mere enkelt efter en dag på golfbanen.

"Jeg har slet ingen planer om at gentage fortiden," understreger Kenneth Strunge.

"Men jeg kan love, at vores gæster får serveret god mad som sagtens kan måle sig, hvad der bliver serveret på caféerne ved Åen i Aarhus."

Han har også planer om at give gæsterne en gourmetoplevelse i form af tre retter mad i restauranten ved Lübker Lodge formedelst cirka 300 kroner, når han og personalet lige er landet.

"Det tidligere forretningskoncept med at leje ud til store og små selskaber fastholder vi naturligvis, så der er fortsat mulighed for at holde konfirmationer, runde fødselsdage og receptioner ude hos os," siger Kenneth Strunge.

Søger personale

Lige nu og her er den ny forpagter i fuld gang med at få organisationen kørt i stilling.

"Jeg har taget mit personale fra Strunge Catering i Nimtofte med mig, ligesom der er kommet nye til, men vi har brug for både nye kokke og nye tjenere, før vi er helt oppe at køre," siger Kenneth Strunge.
Kenneth Strunge holder åbningsreception lørdag 30. januar klokken 10-13 på Lübker Square

Publiceret 29 January 2016 17:02