Et spritnyt navn vil optræde på stemmesedlen til Regionsrådsvalget i 2017 som repræsentant for Socialdemokratiet i Syddjurs

Et spritnyt navn vil optræde på stemmesedlen til Regionsrådsvalget i 2017 som repræsentant for Socialdemokratiet i Syddjurs

Regionsrådsvalg:

Ny socialdemokratisk stemme i Syddjurs

Linda Brask, daglig leder af Socialcentret i Syddjurs, valgt som kandidat for Socialdemokraterne i Syddjurs til Regionsrådsvalget i 2017

Af
Af Lars Norman Thomsen

På generalforsamlingen i Fællesledelsen i Socialdemokratiet Syddjurs mandag aften blev Linda Brask, 59, Ebeltoft, valgt som kandidat til Regionsrådsvalget i 2017.

Linda Brask har været leder af Socialcentret i Syddjurs Kommune siden årsskiftet.
Hun er et spritnyt ansigt i lokalpolitik i Syddjurs, men har tidligere været aktiv for Socialdemokratiet i København, for hvem hun også har opstillet til Borgerrepræsentationen to gange uden at blive valgt.
Linda Brask har også en fortid i det organisatoriske arbejde i Socialdemokratiets bagland i hovedstaden.

Selv opsøgende

"En kombination af drømmejobbet og at min samlever gerne ville tilbage til Jylland, er årsag til, at jeg nu bor i Ebeltoft og arbejder ved Syddjurs Kommune," fortæller Linda Brask, der selv har været opsøgende i forhold til de lokale Socialdemokrater.

"Det er vel sådan, man gør, når man skifter kreds, at man selv gør en opsøgende indsats for at fortælle, at nu er man her," siger hun.

På tide med en Syddjurs repræsentant

Linda Brask har sagt ja til at kandidere til Regionsrådsvalget i 2017, fordi Regionsrådets ansvarsområder: sygehusene, psykiatrien og det specialiserede socialområde flugter meget godt med de kompetencer, som hun har erhvervet sig via uddannelser og jobs gennem tiden.

"Jeg føler, at jeg har en viden at byde ind med, og derfor sagde jeg til at blive kandidat, da jeg blev spurgt om det," fortæller hun.

Hvis hun opnår plads i Regionsrådet, vil hun være den første politiker fra Syddjurs, der kommer med i de hellige haller i Regionsrådets hovedsæde i Viborg.

"Det var jeg ikke klar over, men så er det vel også på tide, at Syddjurs får en repræsentant med," griner hun.

Hun har ikke haft i tankerne at kandidere til Syddjurs Byråd.

Publiceret 12 April 2016 15:38