Ny ledergruppe er på plads i Auning Idræts- og Kulturcenter

To nye ansigter skal holde styr på driften og udviklingen af events i centeret

Artiklens øverste billede
Daglig leder af Auning Idræts- og Kulturcenter Tine Sørensen har nu fået sin ledergruppe på plads med ansættelsen af Steffan Engmann og Jane Johansen. Foto: AIK

Kort før jul sidste år meddelte bestyrelsen i Auning Idræts- og Kulturcenter (AIK), at centerets mangeårige leder Henrik Johansen stoppede ved udgangen af 2020.

Ved den lejlighed sagde bestyrelsen, at AIK fremover skulle have en ledergruppe og dermed fordele ansvaret for centeret ud på flere skuldre.

Den nye ledergruppe er nu fundet, efter daglig leder Tine Sørensen har indstillet yderligere to personer til ansættelse hos bestyrelsen per 1. maj.

Styr på teknikken

De er nu godkendt og dermed er Steffan Engmann ansat i stillingen som ansvarlig for centrets drift, teknik og vedligehold.

Steffan Engmann ansat i stillingen som ansvarlig for centrets drift, teknik og vedligehold.

»Samlet set vil Steffan sikre et øget fokus på brugernes daglige oplevelse af vores center. Med mange år som foreningsmand og frivillig i Auning vil Steffan styrke centrets fokus på byens rige foreningsliv, det frivillige Auning samt i kontakten til alle byens institutioner og virksomheder,« fortæller Tine Sørensen i en pressemeddelelse.

Udvikling af events

Det andet nye ansigt bliver Jane Johnasen, som er ansat i stillingen som café- og arrangementsansvarlig.

Jane Johnasen er ansat i stillingen som café- og arrangementsansvarlig.

»Jane vil med sin mangeårige erfaring fra hotelbranchen bidrage til den daglige drift af centrets cafe og møder faciliteter samt videreudvikling af arrangementer og events i vores centrer. Jane har også erfaring som frivillig og aktiv i idræts- og foreningsliv. Hun forstår derfor vigtigheden af at yde en service på højt niveau for alle centrets brugere, interessenter og samarbejdspartnere,« noterer Tine Sørensen, som således ser frem til en spændende fremtid i AIK.

»Vi håber at alle vil tage godt imod de nye ansigter og byde dem velkomne til et frugtbart samarbejde,« slutter Tine Sørensen.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen