Tjek på Kaløs tirsdagstræf: Havde betinget frakendelse af kørekortet, men kørte 140 km/t på landevej

Artiklens øverste billede
En kontrolindsats af Østjyllands Politi førte blandt andet til, at en motorcyklist fik vekslet sin betingede frakendelse af kørekortet til en ubetinget frakendelse. Arkivfoto

Østjyllands Politis færdselsafdeling gennemførte tirsdag eftermiddag og aften en færdselskontrol på Djursland og i den nordligste del af Aarhus Kommune.

Kontrollen var tilrettelagt i forbindelse med tirsdagstræf i Kalø, hvor der hver tirsdag samles adskillige mennesker på motorcykler og i biler.

Indsatsen resulterede i flere sager. En af dem var en motorcyklist, som allerede havde en betinget frakendelse af kørekortet.

Det holdt ham dog ikke fra at køre 140 kilometer i timen på landevejen mellem Mørke og Assentoft, og således blev den betingede frakendelse vekslet til en ubetinget frakendelse af kørekortet, oplyser Østjyllands Politi.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

SC

Læs også

Del artiklen