3,5 mio. kr. fra Rotary til Stilleskoven

Det største projekt, Grenaa Rotary Klub har været involveret i.

Artiklens øverste billede

Grenaa Rotary Klubs sommerøde blev holdt tirsdag 22. juni på udeområdet ved Børne og Unge Hospice; Strandbakkehuset ved Rønde, som er det økonomisk største og tidsmæssigt mest krævende projekt, som Grenaa Rotary Klub har været involveret direkte i igennem den seneste årrække.

Ved at indsamle 3.5 mio. kr. fra Rotary Klubberne i Danmark, fra private og fra fonde, har det været muligt at etablere udeområdet ved det nye Børne og Unge Hospice i Rønde, som ligger i forbindelse med Hospice Djursland.

Bruges af flere

Leder af Børne og Unge Hospice; Strandbakkehuset, Dorit Simonsen, deltog også i mødet og fortalte om udeområdets betydning for de syge børn og unge på stedet samt deres familier. Hun fortalte desuden, at også indlagte på Hospice Djursland og deres familier samt de lokale området benytter området.

I aftenens løb fortalte Ole Bak, der er en af de store kræfter bag Grenaa Rotary Klubs børnehospiceudvalg, om Rotary klubbernes indsamling på 3.5 mio. kr.

Formålet med Børnehospice Strandbakkehus er at aflaste familier, som har børn, der er så syge, at far og mor samt søskende har brug for et pusterum. Udeområdet har i den forbindelse været et stort ønske som et sted, hvor sanserne kan få lov at blive brugt og tankerne ledt lidt på afveje for en stund.

»Navnet Stilleskoven siger vist det hele,« pointerer Grenaa Rotary Klub i sin pressemeddelelse.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen