10 års jubilæum hos Mols Fysioterapi

Mols Fysioterapi og træningscenter har for nyligt kune fejre 10 års jubilæum.

Artiklens øverste billede
Mols Fysioterapi og træningscenter har 10 års jubilæum. Fra venstre: Lars Dohn, Mathilde Hebsgaard Høyen, Ulrick Welter, Stine Fauerholm Kristensen, Heidi Mikkelsen, Nathalie Lehner Nielsen, Simon Niemann. Pressefoto

1. september var det 10 år siden, at fysioterapeuterne Lars Dohn og Jesper Vrang Jørgensen (Kolind Sundhedshus) overtog fysioterapien i Vistoft efter Jette Hvidkjær. Klinikken blev flyttet til den tidligere møbelfabrik/postcentral centralt i Knebel, som blev restaureret til formålet. Fra starten var tanken, at kombinationen af fysioterapi og træningscenter, ville skabe en god synergieffekt, og være en nutidig måde at drive en fysioterapiklinik på. Dette har vist sig at holde stik.

Udvikling

Den lokale interesse og opbakning var allerede ved åbningen stor og allerede få måneder efter, tilsluttede fysioterapeut Ulrick Welter sig, som fortsat er at finde på klinikken i dag. I dag er klinikken arbejdsplads for fem fysioterapeuter; Lars Dohn, Ulrick Welter, Mathilde Hebsgaard Høyen, Nathalie Lehner Nielsen og Simon Niemann. Alle bidrager med forskellige kompetencer og efteruddannelse.

Fra starten har Heidi Mikkelsen været ansat som sekretær og senest er Stine Fauerholm Kristensen kommet til på kontoret. Stine er ydermere uddannet massør og tilbyder fysiurgisk massage på klinikken.

Allerede i 2012 udvidede Mols Fysioterapi og Træningscenter med store holdlokaler og har løbende tilpasset sig efterspørgslen for varieret træning. Medlemmerne tilbydes en bred vifte af hold, både inde og ude, herunder blandt andet Pilates, Yoga, Naturtræning, Seniorfitness, Bassintræning, Virtuel Spinning, Balance og Krops-kerne, GLA:D træning, TRX-træning og ”Rigtige Mænd”.

God lokal opbakning

I løbet af årene har der været øget tilgang i både fysioterapien og træningscentret. Mange medlemmer har været meget stabile over flere år, og det er tydeligt, at friheden til at kunne træne når man vil, tiltaler mange. Inden coronakrisen kunne man mønstre tæt på 650 medlemmer.

Det skriver Mols Fysioterapi og Træningscenter i en pressemeddelelse.

Hos Mols Fysioterapi og Træningscenter er det muligt at træne fra kl. 05-23 alle ugens dage.

»Vi gør vores bedste for, at yde en god service, og det er virkelig overvældende, den store opbakning vi oplever fra lokalområdet. I dag samarbejder vi med flere virksomheder i området med aftaler på både træning og fysioterapi til de ansatte. Vi samarbejder også med den lokale idrætsforening I. F. Mols – hvor vi har udendørs træningshold sammen, og medlemmer af idrætsforeningen har en rabataftale på træning hos os,« udtaler klinikejer og daglig leder Lars Dohn.

Status i dag

Lars Dohn gør sig pgså tanker om fremtiden

»Vi gør vores ypperste for at fremtidssikre klinikken og holde os opdaterede indenfor vores felt. Vi kan se en fortsat stigende efterspørgsel på en mere trænings- og bevægelsesorienteret tilgang til at forbedre kroppen og den formåen. Vi gør os umage fra at finde personale der kan byde ind på netop dette område.«

»Efter 10 år i søen er vi en arbejdsplads med syv ansatte og frem for alt føler vi os ”velintegreret” og som en stor del af lokalsamfundet. Vi er bestemt klar på meget mere – da det har været en fantastisk rejse og vi har fortsat en masse ideer til udvikling,« tilføjer Ulrick Welter.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen