Så går den vilde skattejagt

Museum Østjylland inviterer i efterårsferien på skattejagt efter Farvergårdens hemmeligheder.

Artiklens øverste billede

Alle, der har besøgt Farvergården i Ebeltoft, ved, at det gamle hus med sine værksteder, stalde og udbygninger emmer af svundne tider. At besøge Farvergåden er som at falde ind i en tidslomme, hvor intet har ændret sig, siden det sidste stykke stof blev trukket op af farvekypen for næsten 100 år siden.

Og hvis alle hemmelighederne afsløres, og det rigtige kodeord findes, ja, så vanker der altså også en lille belønning,

Tina Bjerregaard, museumsinspektør

»Farvergården er et vidunderligt sted. Går du tur gennem Ebeltofts hyggelige gader, så er et besøg i Farvergården på Adelgade et must. Stedet er virkelig med til at sætte den helt rigtige stemning af at være i en gammel købstad,« fortæller museumsinspektør Tina Bjerregaard i en pressemeddelelse.

Gå på opdagelse

I efterårsferien kan børnefamilierne gå på opdagelse i Farvergården – både inde og ude – og finde frem til alt det hemmelige. Familierne får et opgaveark, og derefter er det ellers bare at gå i gang. Og finder man det rigtige kodeord, så kan det være, man kan afsløre nogle af Farvergårdens u-opdagede sider.

»Og hvis alle hemmelighederne afsløres, og det rigtige kodeord findes, ja, så vanker der altså også en lille belønning,« lover Tina Bjerregaard.

Der er efterårsferieskattejagt i Farvergården fra lørdag 16. oktober til søndag 24. oktober kl. 10-16. Gratis adgang.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen