Vælgermøde på Mols med to halvlege - den ene bærer dramaet i sig

Kandidater fra alle ni opstillede partier vil være til stede i Molsskolens festsal tirsdag aften 2. november.

Artiklens øverste billede

Traditionen tro indbyder Borgerforeningen Mols - Distriktsråd for Mols og Helgenæs - til vælgermøde forud for kommunalvalget.

Mødet finder sted i Molsskolens Festsal tirsdag 2. november kl. 19-22.

I aftenens panel vil sidde kandidater fra alle ni opstillede partier. To partier vil alene være repræsenteret af partiets spidskandidat. De øvrige af enten spidskandidat og en lokal kandidat eller af to lokale kandidater.

Efter en kort præsentation vil partierne hver få tre minutter til at redegøre for partiets overordnede visioner for Syddjurs kommune de næste fire år. Derefter åbnes for debat.

Til at lede debatten har Borgerforeningen engageret Søren Valbak, der er formand for Karpenhøjs bestyrelse og tidligere kommunal forvaltningschef.

To halvlege

Borgerforeningen er bevidst om, at et stort emne på mødet vil blive planerne om en eventuel Naturnationalpark i Mols Bjerge. For at dette ikke skal skygge fuldstændigt for al anden debat, deles mødet op i to ”halvlege”, således at mødets første del vil handle om alle andre emner end Naturnationalparken. Derefter vil der være et kvarters pause, hvorefter resten af aftenen er afsat til debat om den mulige Naturnationalpark.

Borgerforeningen håber ifølge pressemeddelelsen på godt fremmøde og en god og saglig debat.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen