Kræftens Bekæmpelse tager fat på pårørendes dilemmaer

Pårørendes dilemmaer er overskriften på en aften, som Syddjurs Lokalafdeling, Kræftens Bekæmpelse afholder i november måned i henholdsvis Rønde og Ebeltoft.

Artiklens øverste billede
Til "Pårørendes dilemmaer" aftenen vil man møde psykolog med speciale i sundhedspsykologi Bobby Zachariae, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitet sammen med hospicesygeplejerske Mette Gammelgaard, Hospice Djursland og pårørendevejleder Mette Schramm Pedersen, Syddjurs Kommune. Pressefotos

I vores liv oplever vi alle på et tidspunkt at blive pårørende. Derfor afholder Syddjurs Lokalafdeling, Kræftens Bekæmpelse i november måned et oplæg med titlen ”Pårørendes dilemmaer”.

Pårørende Dorte Maj vil starte aftenen med at fortælle om de dilemmaer og spørgsmål, hun oplevede som pårørende under sin mands kræftsygdom. Ud fra disse vil psykolog med speciale i sundhedspsykologi Bobby Zachariae, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitet sammen med hospicesygeplejerske Mette Gammelgaard, Hospice Djursland og pårørendevejleder Mette Schramm Pedersen, Syddjurs Kommune følge op på de nævnte dilemmaer og spørgsmål.

De nævnte dilemmaer og spørgsmål vil dreje sig om de psykiske reaktioner og de dilemmaer, du let kommer til at stå i som pårørende samt det at være ressourcestærk og samtidig følelsesmæssigt ramt, herunder hvordan man spørger om hjælp og får talt om de svære ting.

Du kan deltage enten torsdag 11. november på Rønde Højskole eller torsdag 18. november i Ebeltoft Sognegård. Begge aftener er fra kl. 19 til 21. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig, oplyser Elin Andersen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen