Dicte på Kulturloft

Hits fra bagkataloget og nye sange fra sangerinden, der gæster Ebeltoft med bandet The Diamonds.

Artiklens øverste billede

Det er ikke hvem som helst, der indtager scenen på Kulturloft på Maltfabrikken fredag 5. november kl. 20. I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Fredag kan hun opleves i Ebeltoft med bandet The Diamonds.

Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere, har Dicte sendt hele ti plader på gaden, foruden at levere musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Som den alsidige kunstner hun er, har hun også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har hun fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerter sammen med Claus Hempler.

Det handler om livet

I 2021 turnerer Dicte med sit nye album ’All Good As it Is’. De nye sange lyder legende og lette som sommerfugle, men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er – og nyde.

Til koncerterne vil der, foruden de nye sange, også være mulighed for at høre sange fra Dictes album PERFUME; blandt andet All I Want Is You og Stronger, der til dato er et af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af nyklassikeren If This Is Cool og julesangen Drømte mig en lille drøm. Desuden spiller Dicte sange hun elsker fra andres sangskatte. Besætning: Dicte, sang og guitar, Mads Reinhold, guitar og kor, Jesper Elnegaard, trommer og Kasper Rasmussen, bas og keys.

Billetter via kulturloft.dk


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen