Ørnene flyver lavt over Rønde

Det lokale Revival Band spiller musik, de kan lide, på Kulturhotellet.

Artiklens øverste billede

”Tribute to Eagles” er overskriften, når det lokale Revival Band torsdag 25. november kl. 19.30 gæster Kulturhotellet og MiR.

Revival Band består af fem musikalske venner, der alle har været en del af orkestret Performers siden starten i 1966.

I 2019 fandt de så sammen igen på hobbyplan, hvor de begyndte at hygge sig i private rammer med sang og musik, som de kunne lide. Der blev lagt vægt på flerstemmig sang og gedigent guitarspil i halvakustiske udgaver krydret med keyboard, bas og percussion (cajon).

Uden kompromis

Revival Band, der består af Mogens Bredahl (bas), Cai Jensen ( guitarist), John Voigt ( trommer), Ole Carstens ( keyboard), Mogens Mogensen (bas/guitar), er ikke et kommercielt foretagende og de pointerer i en pressemeddelelse:

»Vi vælger repertoire og spillestil, som vi selv kan lide, og går på ingen måde på kompromis i forhold til at få spillejob. Mogens Mogensen spiller sideløbende i Mercury band, Cai i DC band, John i Stonebeat og Ole har sit soloprojekt, hvor vi får lysten til den kommercielle musik stillet.«

Revival Band er et hyldestband til det amerikanske rockband Eagles, der blandt andet hittede med ’Hotel California’.

Denne aften får de følgeskab af mangeårig DR-musikvært Leif Wivelsted, som vil kæde bandets Eagles -melodier sammen med info, historier og anekdoter fra deres lange karriere.

Arrangementet laves i samarbejde med Syddjurs Bibliotek, som torsdag 18. november inviterer til et foredrag ” 1971- et magisk musikår” med musikjournalist Niels Fez Pedersen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen