Tid til de åbne Djurslands mesterskaber i tarteletspisning

Se hvem der er Djurslands bedste tartelet-spiser, når hele byen lørdag 27. november skal til julefest.

Artiklens øverste billede

Åbne Djurslands mesterskaber i tarteletspisning er det store event, når der lørdag 27. november er julefest i Thorsager.

Julefesten er blevet til takket være et fælles holdarbejde i byen. Et samarbejde med Thorsager Forsamlingshus bestyrelse, Thorsager Forsamlingshus køkken og andre ildsjæle, der gerne vil bidrage til at skabe noget dejligt for byen, er årsag til, at juleballet blevet til.

Det sker for midler, som arrangørerne har søgt tilskud om via ”Restaurantpuljen til caféer, restauranter og barer” for at lave en fest for byen. Tilskuddet på 29.000 kroner bliver blandt andet brugt til live musik ved PopEngros, leje af hoppeborg, dukketeater og finansiering af tartelet-mesterskaberne.

Der vil være legeland og events fra kl. 11-15.30 i og omkring forsamlingshuset, hvor der er gratis adgang til alt i dagtimerne, og kl. 14.30 er der dukketeater.

Kl. 16.00 tændes juletræet ved Brugsen.

Aftenen slutter for de voksne med julebal, spisning og livemusik ved PopEngros i forsamlingshuset.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen