Brix MiniCup bliver aflyst

Artiklens øverste billede
Arrangørerne af Brix MiniCup havde set frem til, at stævnet kunne vende tilbage i Auning Idræts- og Kulturcenter efter et års coronapause. Nu må de i stedet aflyse igen. Foto: Henning Millard

Ungdomsfodboldturneringen Brix MiniCup skulle have været afviklet i den kommende weekend, men på grund af smitteudviklingen i hele landet, og de nye restriktioner der er på vej, gør, at stævneledelsen har valgt at aflyse. Det oplyser stævneledelsen i en pressemeddelelse.

»Det er med stor beklagelse, men vi må også erkende, at vi ville påtage os et alt for stort ansvar, hvis vi valgte at gennemføre et stort indendørs stævne med omkring 3500 personer, hvoraf de fleste er børn, der lige nu er særligt udsatte for at bære virussen videre ud i samfundet. Det vil uden tvivl skuffe mange piger, drenge og voksne, at de alligevel ikke skal til Brix MiniCup i Auning Idræts- og Kulturcenter i år, men omvendt er der ingen tvivl om, at der vil være forståelse for den beslutning, stævneledelsen har taget,« lyder det i pressemeddelelsen.

Stævneledelsen forsøger nu at se fremad mod næste år i stedet.

»Vi håber fra BrixMiniCups side, at stævnet kan gennemføres i 2022. Det er helt sikkert intentionen lige nu, og så håber vi, at alle vil være med igen - både de mange klubber, som har bakket op hvert år, de mange frivillige, men også de mange sponsorer, som sammen med BrixMiniCup har markedsført Auning IF, Auning Idræts- og Kulturcenter og Auning by på fornemste vis,« lyder det fra stævneledelsen.

Tilmeldingsgebyret vil snarest blive tilbagebetalt, lover stævneledelsen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen