Politiet efterlyser vidne i forbindelse med 77-årig kvindes forsvinden i Aarhus

77-årig kvinde har været forsvundet siden lørdag eftermiddag, og Østjylland Politi deler hendes billede med offentligheden i forsøget på at finde hende.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto.

Opdatering: Den 77-årige kvinde er mandag aften blevet fundet død. Lokalavisen Aarhus har derfor valgt at slette navn og billede af hende i artiklen.

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

En 77-årig kvinde forsvandt lørdag eftermiddag i den nordlige del af Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Politiet har uddybet over for TV2, at der er tale om en ældre, dement kvinde, der er forsvundet ud i decemberkulden - uden varmt vintertøj.

Nu beder politiet offentligheden om hjælp og deler billedet af den 77-årige kvinde.

Den 77-årige forsvandt lørdag efter at være blevet set omkring Veri Centeret i Aarhus N lørdag eftermiddag omkring kl. 15.15.

Østjyllands Politi har søndag ved middagstid delt yderligere oplysninger, om at Bodil Larsen sidst er set lørdag aften på Fiskerihavnsvej i Aarhus ved Havnens Fiskehus. Her har hun eftersigende bevæget sig i retning af midtbyen sammen med en mand, som politiet nu gerne vil i kontakt med. Det skriver de på Twitter.

Politiet kan kontaktes på 114.

Læs også

Del artiklen