Midtdjurshallen genfandt sig selv som boksemekka

Med 700-800 tilskuere på lægterne beviste Ryomgård atter, at borgerne bakker op om store sportsbegivenheder. Sådan skrev Adresseavisen i referatet i februar 2020, da Hornslet Bokseklub senest indtog Midtdjurshallen. I aften er klubben tilbage.

Artiklens øverste billede
Victor Kruse Hoveling er Store Bedag tilbage i Midtdjurshallen efter mere end to års coronapause som har afskåret Hornslet Bokseklub fra at lave hjemmestævner. Foto: Lars Norman Thomsen

Hornslet Bokseklub havde fredag aften udskiftet sin normale hjemmebane for boksestævner, Hornslet Kultur- og Fritidscenter, med Midtdjurshallen i Ryomgård, hvor der senest var boksning at bivåne i de glade 1970’ere.

Det har de ikke fortrudt i Hornslet Bokseklub - for med 700-800 på lægterne mødte de 32 boksere, sekundanter og officials en fyldt Midtdjurshallen. Dermed var der økonomi i arrangementet til både Hornslet Bokseklub og Midtdjurshallen, der ejes af IF Midtdjurs.

Det skortede da heller ikke på opbakning undervejs. Særligt de to Ryomgård drenge, brødrene Casper og Mikkel Gribsholt, fik deres bekomst.

Det samme gjaldt flere af de øvrige boksere, bl.a. stortalentet Victor Hoveling, som er startet på Marienhoffskolen i Ryomgård i 9. klasse, så han var også på en slags hjemmebane.

Brødrene Gribsholt vandt begge, og det samme gjorde Hoveling. Ældste Gribsholt, Casper, vandt en snæver 4-1 sejr over en bokser fra Varde.

Casper Gribsholt var til tælling to gange i tredje omgang, men stred sig igennem de sidste tre minutter hårdt fightende og på flade konvolutter.

Casper Gribsholt blev dog belønnet af dommerne for to gode første omgange, hvor han med lige stød og varierende boksning scorede et pænt pointforspring.

Der blev piftet lidt rundt omkring i salen, da dommen blev annonceret af stævnespeakeren, men det var der nu ikke grund til.

U17-landsholdsbokserne, Mikkel Gribsholt og Victor Hoveling, vandt to sikre sejre over modstandere fra Tjekkiet.

Mikkel Gribsholt afslørede fint fodarbejde og hurtige næver i sin kamp, mens Hoveling stoppede sin modstander i 2. omgang.

Landstræner Thomas Kyø var til stævnet, og han kunne glæde sig over en flot indsats fra de to landsholdsboksere, og det samme fra Herlev Boxings stortalent Elias Idrissi, der imponerede stort med velovervejet teknisk boksning på et meget højt niveau.Læs også

Del artiklen