Få et boost af Marina Aagaard

FOF skyder året i gang med online-foredrag ved Marina Aagaard.

Artiklens øverste billede
Marina Aagaard, master i Sundhed og Træning, forfatter og foredragsholder, serverer den seneste forskning inden for kost, motion og motivation, og giver konkrete ideer til ændringer af vaner, der giver energi og forbedret sundhed. Pressefoto

Hvad vil du have mere af i det nye år? Mere dans? – Mere ro eller kreativ fordybelse? –Flere naturoplevelser? Eller en lidt en sundere hverdag? Vi har det meste, der gør dig lidt klogere, sundere og gladere, lyder det i en pressemeddelelse fra FOF, der har sammensat et varieret katalog med muligheder for både unge og ældre .

»Vi er klar til aktiviteter og mere fællesskab, så snart vi må. Hvis du tilmelder dig nu, er du sikret en plads, når vi starter op. Vi giver direkte besked, så snart vi gør,« fortæller FOF videre.

Online foredrag

FOF byder på lidt sundt og godt allerede i januar, nemlig et online foredrag 19. januar kl. 19 med Marina Aagaard, master i Sundhed og Træning, forfatter og foredragsholder. Hun serverer den seneste forskning inden for kost, motion og motivation, og du får konkrete ideer til ændringer af vaner, der giver energi og forbedret sundhed – du kan sidde sikkert og godt hjemme i stuen og få nye indsigter og indspark til at gøre lidt ekstra for din sundhed her i det nye år.

»For det kan lade sig gøre af forbedre din sundhed og præstationsevne markant - endda uden de store anstrengelser,« fortæller Marina Aagard.

Nye sunde vaner

Det kan være nemmere at få etableret nye vaner, hvis man gør det sammen med andre, så tilmeld dig sammen med en god ven, nabo eller en fra familien, opfordrer FOF videre, og fortsætter: For selvom noget er simpelt, betyder det ikke nødvendigvis, at det er nemt. Få værdifulde indsigter målrettet et længere, sundere og gladere liv og få det sammen med andre, så er det også lidt sjovere at få etableret de nye vaner.

Online foredraget foregår via Zoom. På FOF Djurslands hjemmeside kan du læse, hvordan det fungerer via foredragssiden, hvor du også finder foredraget med Marina Aagard.

Tilmelding på FOFs hjemmeside.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen