Nekrolog: Poul Henning Reiths

Artiklens øverste billede

Lokalavisen har modtaget mindeord om den kendte Følle borger, Poul Henning Reiths, der døde forleden. Mindeordene er skrevet af hans mangeårige clubkammerat i Lions Club Rønde, Knud Simonsen.

»Poul Henning Reiths, 73 år, fhv. grosserer. I en længere årrække virkede han som kaffegrossist med domicil i Følle Købmandsgård, indtil han gik på efterløn i 2009.

Poul Henning blev i 1999 medlem af Lions Club Rønde, som har nydt godt af hans aktive indsats, og han har beklædt adskillige tillidsposter, bl.a. som præsident og i flere år som sekretær.

I de senere år var Poul Henning plaget af Parkinsons sygdom, men det hindrede ham ikke i at udfolde en betydelig aktivitet, hvor han, indtil sygdommen tog overhånd, berejste fjerne egne som Indien og Sydamerika.

Derudover var han en engageret deltager i ’Rejseholdet’, der bl.a. har gæstet destinationer som Rusland, Tjernobyl, Orkneyøerne, Litauen, Serbien m.fl.

Og som Poul Henning udtrykte det: »Jeg samler på gode oplevelser”.

I Følle by var han en foregangsmand, bl.a. medstifter af Føllemændene og Livsnyderclubben, ligesom han i Købmandsgården lod indrette et hyggeligt selskabslokale, der dannede rammen om mange interessante arrangementer.

Det beroede ikke på en tilfældighed, at Poul Henning lød tilnavnet ’Mr. Følle’. Ære være hans minde.

Læs også

Del artiklen