Mols fejrer sejr i Lokaldyst med aktivitetsdag

Sidste vandt Mols og Helgenæs Lokaldysten med andre landsbyklynger i Syddjurs, og det skal nu fejres.

Artiklens øverste billede
To gamle tennisbaner er blevet til en padeltennisbane, en multibane og et træningsområde. Pressefoto.

Fredag 20. maj bliver det fejret, at Mols og Helgenæs sidste år vandt Lokaldysten mod en række andre landsbyklynger i Syddjurs Kommune. Konkurrencen var arrangeret af DGI og Syddjurs Kommune, og lokalsamfundene dystede om, hvem der kunne cykle, løbe og gå længst i løbet af en enkelt aften. Vinderne fik 5000 kroner.

Der er sejren i Lokaldysten, der nu skal fejres. Pressefoto.


Det sker blandt andet med åbning af de nye idrætsfaciliteter bag Molshallen. IF Mols har med midler fra Tved Sparekasses Fond, LAG Djursland og egne midler ombygget to gamle tennisbaner til en padeltennisbane, en multibane og et træningsområde med redskaber og en sti ind i bakken bag hallen.

Fra klokken 16 til 18 kan man prøve kræfter med padeltennis sammen med IF Mols og få en introduktion til træningsredskaberne. Man kan også tage sin mountainbike med og få tekniktræning eller køre med på en lille tur med Mols Mountainbike Klub.

Man kan også bare drikke kaffe og høre om visionerne for Molsværket. Arrangementet foregår nemlig lige op af byggepladsen.

Fra klokken 18 er der gang i grillen, og man kan få en gratis grillpølse med kartoffelsalat lavet af Madhusgruppen under Mols i Udvikling og nyde det gode selskab i forhåbentligt godt vejr.

Det er IF Mols, Mols Mountainbike Klub og Mols i Udvikling, der står bag dagen, og maden betales af præmiepengene fra Lokaldystsejren. Sparekassen Djursland sponserer vand, og man kan købe drikkevarer på stedet.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

sra

Læs også

Del artiklen