Mørke måtte nøjes med andenpladsen ved dette års Rosenholmmesterskaber.

Mørke måtte nøjes med andenpladsen ved dette års Rosenholmmesterskaber.

Fodbold:

Hornslet blev Rosenholmmester

Hornslet trak det længste strå, da Rosenholmmesterskabet for herreseniorhold blev afgjort i forbindelse med Mørkes byfest.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Traditionen tro spilles en lille miniturnering for herreseniorspillere i den gamle Rosenholm Kommune en gang hvert år. Denne gang havde Mørkes Flemming Hansen inviteret til møde på Mørke Stadion i forbindelse med Byfesten. Hornslet og Ådalen lagde ud i en målrig kamp, hvor Hornslet vandt 7 - 2 - dog skal nævnes at Ådalen vandt de sidste ti minutter med 2 - 0.
Mørkes spillere dukkede herefter klatøjede op, da alle havde været til cykelløb og efterfølgende fest i teltet aftenen før, og det kunne tydelig ses på spillet, som aldrig nåede acceptabelt niveau. Kampen mod Hornslet havde Mørke dog styr på indtil 1 sekund før tid, hvor Hornslet udlignede til 1 - 1.
Så skulle Mørke slå Ådalen med mindst seks overskydende mål for at vinde Rosenholmmesterskabet 2009, men en sejr på 6 - 1 var ikke nok, og Hornslet kan nu glæde sig over titlen som Rosenholmmester i det næste år.
"En hyggelig dag, hvor alle var kommet for at have det rart og hygge sig sammen i nogle timer," noterer stævneleder Flemming Hansen.

Publiceret 01 June 2009 10:08