Trænerduoen i Vivild IF, Lars Holdgaard (tv) og cheftræner Kent Bargisen (th) har fået to tilgang af to nye spillere til efterårets sæson i Jyllandsserien.

Trænerduoen i Vivild IF, Lars Holdgaard (tv) og cheftræner Kent Bargisen (th) har fået to tilgang af to nye spillere til efterårets sæson i Jyllandsserien.

Fodbold:

To nye ansigter i Vivild

Vivild har i sommerpausen fået tilgang af to nye spillere til klubbens smalle jyllandsserietrup.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nikolaj Hornbæk, tidligere Auning IF og Morten Laursen, tidligere Langå, var med hos Vivild, da klubben forleden spillede den første træningskamp efter sommerferien mod Stenvad.
Hornbæk har spillet enkelte kampe hos Auning i Jyllandsserien, medens Morten Laursen tidligere har spillet Serie 1/Jyllandsserie i Kristrup.
To spillere, der vil pynte i den nuværende trup, som i forhold til foråret mangler Jacob Steensgaard, der er blevet spillende træner i Aastrup/Hammelev og Martin Fiehn Andersen, der prøver lykken i Grenaa IF/FC Djursland. Endvidere er Allan Lynge stoppet. Han spiller oldboysfodbold i AGF, og desuden er det endnu ikke afgjort om angriberen Brian Sejersen vil spille i efteråret.
"Jeg håber på, at vi kan motivere yderligere et par spillere udefra til at ville prøve deres evner af i Jyllandsserien, men jeg kan ikke love noget," siger klubbens nye cheftræner Kent Bargisen, tidligere Sønderhald IF, der arbejder tæt sammen med sin assistenttræner Lars Holdgaard omkring holdet.
Vivild besejrede Stenvads Serie 2 hold med 2 - 1 i træningskampen. Holdet møder Lystrup fra Serie 1 mandag og lokalrivalerne Auning IF torsdag. Den kamp spilles i forbindelse med sommerfesten i Vivild.
Herefter har Kent Bargisen og spillerne to træningspas tilbage, før det går løs med den første turneringskamp lørdag 15. august, hvor det gælder lokalopgøret på Auning Stadion mod hjemmeholdet.

Publiceret 01 August 2009 09:08