Cheftræner Brian Engelund har på forhånd proklameret, at FC Djurslands spillere skal arbejde sig en fysisk form, der kan bære hele vejen hjem i foråret. TRæningen i FC Djursland begynder torsdag 21. januar på Grenaa Stadion.

Cheftræner Brian Engelund har på forhånd proklameret, at FC Djurslands spillere skal arbejde sig en fysisk form, der kan bære hele vejen hjem i foråret. TRæningen i FC Djursland begynder torsdag 21. januar på Grenaa Stadion.

FC Djursland starter træningen torsdag

Cheftræner Brian Engelund har sat navn på 21 spillere, der skal bringe FC Djursland længere op i tabellen i Danmarksserien.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter et par måneders pause begynder FC Djursland torsdag aften forberedelserne til anden halvdel af sæsonen.
Trænerteamet, cheftræner Brian Engelund og assistent Hans Jensen, starter ud med en trup på 21 spillere, der skal træne hver mandag, tirsdag og torsdag på Grenaa Stadion.
Målet for forårets 13 kampe er klart at kravle over den nuværende placering under nedrykningsstregen i Danmarksserien. En placering, der primært blev en realitet, fordi FC Djursland kun hentede sølle to point i efterårets sidste syv kampe.
Træningen begynder klokken 18, og nye spillere med ambitioner om at spille fodbold på eliteplan vil blive taget imod med kyshånd, men naturligvis også ret hurtigt få en melding om de har den nødvendige spillemæssige formåen, der gør dem til en naturlig del af en Danmarksserietrup.
Foreløbig har den tidligere divisionsspiller i Brabrand og Aarhus Fremad, Joachim Gotfred meldt sig under faner i FC Djursland. Gotfred har en fortid i Grenaa IF på både ungdoms- og seniorplan.
Trænerteamet har aftalt foreløbig otte træningskampe. Den første spilles lørdag 6. februar mod FC Djurslands U-19 mesterrækkehold. Andre træningsmodstandere er bl.a. Randers FC (2. division), Aarhus Fremad (2. division) og lokale Auning (Jyllandsserien).

Sportsudvalg

FC Djursland, der startede i sommeren 2009, har etableret et sportsudvalg med Finn Trikker, daglig leder af Hessel Fodboldskole, som chef. Øvrige navne er: - Michael Tinggaard, uddannet lærer og til dagligvis underviser på Hessel Fodboldskole. Tinggaard har en fodboldfortid i Aarhus Fremad. - Stig Toftgaard, mangeårig ungdomstræner for eliteungdomshold i Aastrup/Hammelev IF. - Flemming Larsen, tidligere aktiv fodbolddommer på Djursland.

Publiceret 20 January 2010 13:36