Vivilds fodboldfremtid er bl.a. klubbens store U-15 trup, der havde 26 spillere ud af truppen 31 til appel forleden. I vinterferien vanker der fire dage som

Vivilds fodboldfremtid er bl.a. klubbens store U-15 trup, der havde 26 spillere ud af truppen 31 til appel forleden. I vinterferien vanker der fire dage som "proffer", når drengene skal være medier på et DBU trænerkursus.

Gulerod til Vivild fodbolddrenge

14 spillere fra Vivilds U15 trup skal være medier i fire dage i vinterferien for Dansk Boldspil-Union.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Seniorafdelingen i Vivild IF har i flere hungret efter nyt blod fra ungdomsafdelingen, men nu lysner det. Vivild kan således mønstre et par dygtige trupper hos både U-17 og U-15, der om få år er flyvefærdige på seniorplan.
U-15 kunne til nytårsappellen forleden mønstre hele 26 spillere ud af 31 mulige, og stiller derfor logisk nok med to 11-mandshold til den forestående JBU-turnering, hvor rækkerne er blevet ombrudt i henhold til efterårets resultater. Vivilds bedste mandskab spiller i Drenge A og Drenge B1.
Førsteholdet vandt efterårets A-række og bliver i foråret matchet meget hårdere, når holdet skal møde de bedste fra A-rækken og nedrykkere fra mesterrækken. Holdet er i pulje med: Hobro, Rebild Syd, Randers Freja, Aastrup/Hammelev og VRI.

Træningstur til Aalborg

Førsteholdet kan se frem til en firedages træningstur til Aalborg i skolernes vinterferie. Her skal drengene fungere som såkaldte medier på et trænerkursus i Dansk Boldspil-Unions regi. Ordet "medier" dækker over spillere som kursisterne på kurset kan arbejde med i de praktiske træningspas som ligger på uddannelsesforløbet.
"Spillerne lever som "proffer" i de fire dage som de er på kursusstedet og skal således være parat til - både mentalt og fysisk - at passe på sig selv med hensyn til hvile, kost, væske og så videre, så kursisterne har så optimale arbejdsforhold som muligt," hedder det i foreskrifterne fra Dansk Boldspil-Union

Publiceret 20 January 2010 21:17