Bagspilleren Majbritt Mikkelsen er ude i mindst 3-4 uger efter en knæskade.

Bagspilleren Majbritt Mikkelsen er ude i mindst 3-4 uger efter en knæskade.

Håndbold:

Rougsø profil skadet i snævert nederlag

Rougsø KFUM's kvinder tabte med 26-25 på udebane til topholdet Torsted

Af
Af Martin Schultz

For anden gang i denne sæson måtte Rougsø KFUM's damer i 3. division se en af holdets profiler blive skadet. Efter at rutinerede Louise Kempel i efteråret blev langtidsskadet, var det søndag eftermiddag den stærke bagspiller Majbritt Mikkelsen, som efter 6-7 minutters spil vred rundt i knæet og nu efter alt at dømme er ude i mindst 3-4 uger.
På trods af en smal trup leverede RougsøKFUM en stor præstation på udebane mod topholdet Torsted. I en lige kamp måtte Rougsø KFUM først overgive sig i det allersidste minut, da hjemmeholdet et halvt minut før tid fik tilkendt og scorede på et straffekast til sejrscifrene 26-25.
”Efter Majbritts skade havde vi kun en udskiftningsspiller, men holdet leverede en fremragende indsats, da vi var i stand til at spille lige op med rækkens tophold,” siger Rougsø KFUM træner Brian Engstrøm.

”Forbudt for børn”- kamp venter på lørdag

Det var en lige kamp gennem alle 60 minutter. Ved halvleg stod det 13-13 og selvom Torsted i begyndelsen af anden halvleg var foran med tre-fire mål, så hængte damerne fra ørsted på og var foran med 24-23 i kampen slutfase.
”Det var en fighterbetonet og viljefast indsats af hele holdet,” siger Brian Engstrøm, som trods nederlaget var godt tilfreds med sit holds indsats.
”Det er en halv sejr, når vi kan presse topholdet til sidste minut. Det skal vi tage med os til de forestående vigtige kampe,” siger Brian Engstrøm, som lørdag skal sende sit hold i kamp mod bundholdet Hasle KFUM på udebane i Århus til noget han kalder en ”forbudt for børn”-kamp.

Alle markspillere på scoringslisten

Hele holdet ydede en stor indsats, og i Majbritt Mikkelsens fravær tog Camilla Meineche over og blev topscorer med syv rene mål.
Tina Hørning blev mandsopdækket hele kampen fra første fløjt, men hele holdet ydede en helstøbt indsats og alle markspillere kom på scoringslisten.
Camilla meineche blev topscorer med syv mål, Ida Laursen lavede fem, Helle Mikkelsen og Mathilde Sørensen scorede hver fire mål, Tina Hørning to mål, og Majbritt Mikkelsen, Stine Skaarup og Christina Simonsen hver et mål.

Publiceret 17 January 2011 22:24