Fodbold:

KPI vil være med i toppen

Med to tidligere superligaspillere som trænere er målet fortsat fremgang for KPI i serie 2

Af
Af Martin Schultz

Omkring tyve omklædte spillere og pænt med lederpersonel var mødt frem, da Kolind-Perstrup Idrætsforening lørdag middag kaldte til nytårsappel på anlægget i Kolind.
En spændende sæson venter KPI's spillere, som får to rutinerede elitespillere som trænere. De to tidligere Randers FC spillere René Carlsen og Rasmus Hansen afløser Lars Norman Thomsen, som efter seks år som cheftræner for sneiorerne overtager KPI og IFM's talentfulde U17 hold.
René Carlsen var allerede i efteråret assistenttræner i klubben og får nu det fulde træneransvar.
Men udover to spændende trænernavne var der også kvalificeret tilgang af de to FC Djursland spillere Mikkel Stær og Jesper ”Snauer” Laursen, som begge har vendt Djurslands eliteklub ryggen for at spille serie 2 fodbold i KPI i foråret

De to tidligere Randers FC spillere René Carlsen og Rasmus Hansen skal stå i spidsen for KPI's bedste seniorer.

De to tidligere Randers FC spillere René Carlsen og Rasmus Hansen skal stå i spidsen for KPI's bedste seniorer.

To FC Djursland spillere vil spille i KPI

Den teknisk stærke og fodrappe kantspiller Mikkel Stær vender dermed tilbage til sin barndomsklub og skal her være ”føl” hos det nye trænerpar med henblik på at påbegynde en træneruddannelse.
Alle tre trænere skal spille med på holdet og det bliver spændende at se, hvad de to tidligere professionelle elitespillere med en fælles fortid i både Randers FC og islandske Valur, René Carlsen og Rasmus Hansen, kan bidrage med i den ambitiøse serie 2 klub.
Når trænerne er på banen er det KPI's veteran Henrik Laursen, som skal være kampafvikler og sørge for support til holdet fra bænken. Henrik Laursen har ført et talentfuldt kuld ungdomsspillere frem til mesterrækkestatus, og det er det hold Lars Norman Thomsen nu overtager som U17.
Niels ”Felix” Ørgård skal være holdleder for serie 2-holdet.

Målmager for nedsat blus

Mens der således var interessant tilgang på både træner- og spillerside, er det tvivlsomt om holdets målfarlige angriber Jesper Jepsen bliver holdets angrebs-es i foråret. Jesper Jepsen ønsker at trappe ned og mødte ikke op til nytårsappellen.
KPI rykkede sidste sommer op i serie 2 og var efter kun et halvt år i rækken meget tæt på at fortsætte opturen til serie 1.
”Vores mål er et være med i den bedste halvdel af serie 2 og vi skal gerne blande os i toppen,” siger cheftræner René Carlsen om forventningerne til den kommende sæson.

Andethold er oprykker

Efterårssæsonen gav også oprykning til KPI's andethold til serie 3.
”Ambitionen for andetholdet er at forblive i serie 3,” siger fodboldformand Poul Hansen.
Andetholdets spillere skal træne sammen med førsteholdet, og Lars Hvidtfeldt og Kasper Mortensen skal stå for afviklingen af kampene med Kai Hansen som, holdleder.
Truppen med spillere fra første- og andethold skal træne sammen to gange ugentligt og holdene er tilmeldt træningsturneringen som optakt til sæsonstarten.

Cheftræner René Carlsen løb forrest under nytårsappellens opvarmningstur. Til venstre Jesper Friis, som vender tilbage efter en langvarig skade.

Cheftræner René Carlsen løb forrest under nytårsappellens opvarmningstur. Til venstre Jesper Friis, som vender tilbage efter en langvarig skade.

Publiceret 29 January 2011 22:37