Et godt bud er, at Karsten Andersen (tv) og Per Thomsen fortsætter som herretrænere for Nørre Djurs HKs divisionstrup i næste sæson.

Et godt bud er, at Karsten Andersen (tv) og Per Thomsen fortsætter som herretrænere for Nørre Djurs HKs divisionstrup i næste sæson.

Trænerduo tæt på forlængelse

Karsten Andersen og Per Thomsen vil gerne gøre arbejdet færdigt i Nørre Djurs HK

Nørre Djurs HKs trænerduo for klubbens herrehold i 3. division er begyndt at sondere terrænet før næste sæson. Karsten Andersen og Per Thomsen vil gerne fortsætte som duo og supplere hinanden i trænergerningen.
“Vi har fået to konkrete tilbud fra andre klubber, men vi vil ikke tage stilling til noget endnu, før vi har en afklaring med Nørre Djurs HK,” siger Karsten Andersen.


Nørre Djurs en mulighed

Duoen afviser bestemt heller ikke, at de også er i Nørre Djurs HK i næste sæson.

“Vi er glade for at være her og ser også fortsat muligheder i holdet. Derfor er vi interesseret i at gøre vores arbejde færdigt på en ordentlig måde,” understreger Karsten Andersen, der sammen med Per Thomsen rykkede førsteholdet fra Jyllandsserien til 3.  division i deres første sæson.

Begge har måttet sluge et par kameler i landsbyklubben, hvor værdierne er nogle helt andre end i større klubber. I Nørre Djurs er man stolte af klubbens førstehold, men intet hold får lov til at være større end klubben.

“Det rykker da lidt i både Per og mig, at klubben har valgt, at vi ikke kan rykke ynglingspillere op permanent på førsteholdet, men det må vi acceptere. På sigt bliver klubledelsen nødt til at kigge på det, hvis status som divisionsklub skal bevares,” siger Karsten Andersen, der også undrer sig over, at klubben ikke tager entré til divisionsholdets hjemmekampe:

“Det oplever man vist ikke andre steder i 3. division”

Publiceret 30 January 2011 16:58