Lokalavisen Cup:

KPI vil bide sig fast i serie 1

Ny mand i trænerteamet og en næsten uændret trup skal stabilisere holdet i serie 1 i foråret

Af
Af Martin Schultz

Omkring 20 omklædte spillere mødte lørdag middag op til nytårsappel, og med et par skadede spillere og 11 afbud var der optimisme at spore hos KPI-træner Henrik Laursen.
Sammen med sin spillende medtræner Mads Berg skal rutinerede Henrik Laursen fra sidelinien dirigere slaget, når KPI tager fat på sin anden sæson i serie 1.
”Vores mål er at stabilisere os i serie 1 og få vores andethold med i toppen af serie 4,” siger Henrik Laursen, som har måttet sige farvel til cheftræner René Carlsen, som efter to år i KPI trænger til en pause fra trænergerningen.
I René Carlsens sted træder Mads Berg, som startede sin fodboldkarriere i KPI, men fik sin fodboldopdragelse på AGF's bedste ungdomshold. Som senior har han spillet for KPI og FC Djursland.
Mads Berg var skadet det meste af efteråret, men nu er der håb om at den rutinerede og kampstærke midtbanespiller kan træde ind på holdet i foråret.

Henrik Laursen og Mads Berg udgør trænerteamet i foråret 2013.

Henrik Laursen og Mads Berg udgør trænerteamet i foråret 2013.

Stort udviklingspotentiale i en ung trup

KPI rykkede op i serie 1 sidste sommer og Henrik Laursen var tilfreds med holdets 5. plads i rækken i efteråret.
”Vi havde mange skader i efteråret og spillede med seks U19 spillere på holdet, så vores trup er god nok. Vi har mange unge spillere, som er vokset op i KPI og som gennem flere sæsoner har spillet i mesterrække. Så der er et stort udviklingspotentiale i truppen,” siger Henrik Laursen.
Målsætningen er klar for den forestående sæson.
”Vi skal sørge for at komme fri af nedrykningsstregen og satse på at opnå en bedre placering end sidste år,” siger Henrik Laursen.

To ugentlige træningsaftner

Der var ingen nye ansigter til nytårsappellen, men der var glæde over at se midterforsvarer Jesper ”Snaur” Laursen tilbage på træningsbanen efter en pause. Til gengæld vil en anden af holdets solide forsvarsspillere, Mads Groht, holde en pause i foråret.
Trænerteamet Mads Berg og Henrik Laursen forventer en trup på over 30 spillere til de to ugentlige træningsaftner. De får hjælp af den rutinerede målmand Tony Hansen med en fodboldfortid i blandt andet Vivild, Auning og Pindstrup som målmandstræner for truppens målmænd og klubbens U17 målmænd.
Harald Bjerregaard og den langtidsskadede målmand Rasmus ”Bull” Hansen skal stå for kampafviklingen med andetholdet i serie 4.
Niels ”Felix” Ørgård fortsætter som holdleder for KPI's bedste hold i serie 1.


Publiceret 03 February 2013 00:56