Fodboldformand siger farvel efter 24 år

Claus-Jørgen Busk er et år fra at kunne fejre sølvbryllup som fodboldformand i Viking Pindstrup, men nu har han valgt at stoppe

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter 24 år som fodboldformand i Viking Pindstrup stopper Claus-Jørgen Busk på posten efter ønske.
Frem til forårets generalforsamling er Jørgen Sørensen konstitueret som formand for fodboldudvalget som også omfatter Chris Johnsen og Klaus Kruse Rasmussen samt ansvarlig for banernes pleje, Lars Babis.
Viking Pindstrup har på ungdomssiden samarbejde med IF Midtdjurs, mens klubbens seniorafdeling alene hører hjemme i Viking Pindstrups regi.
IF Midtdjurs og Viking Pindstrup forsøgte for et par år siden at samarbejde på seniorfronten, men uden den store succes. Derfor besluttede de to klubber på initiativ af Viking Pindstrup at skrinlægge samarbejdet, fordi de to fodboldkulturer var for forskellige, fandt man ud af.
Klubbens eneste seniorhold er nu at finde i Serie 5, og fodboldudvalget forventer inden længe at have styr på trænersituationen til den kommende sæson, fortæller udvalgsmedlem Klaus Kruse Rasmussen.
Viking Pindstrup kan mønstre en pæn stor trup af seniorspillere, hvoraf flere tidligere har spillet på højere niveau end Serie 5.

Publiceret 07 January 2014 15:59