Samarbejdsholdene i ungdomsafdelingen hos KPI, IFM og IF Viking vil fremover spille i en marineblå spilledragt. Pressefoto

Samarbejdsholdene i ungdomsafdelingen hos KPI, IFM og IF Viking vil fremover spille i en marineblå spilledragt. Pressefoto

Rutineret træner i spidsen for fælles U19-hold

Det fælles U19 hold fra KPI, IFM og IF Viking får Ove Sass som træner i den kommende sæson

Af
Af Martin Schultz

Fodboldsamarbejdet mellem de tre fodboldklubber i den tidligere Midtdjurs Kommune, KPI, IF Midtdjurs og IF Viking, satser ambitiøst i den kommende sæson.
Klubberne har nemlig ansat det erfarne seniortræner Ove Sass som træner for det fælles U19-hold og satser også på dygtige og entusiastiske træner på de øvrige samarbejdshold på de yngre alderstrin.
Ove Sass er et kendt navn i fodboldkredse. Han er tidligere Skovbakkenspiller og spillede i perioden 1974-1986 230 førsteholdskampe og var blandt andet med til at spille Aarhusklubben op i første division.
Siden har han været formand i to år for Skovbakkens profafdeling, og var i en periode andetholds træner i klubben.
Den nu 60-årige Ove Sass fra Mårslet har indtil nu udelukkende trænet seniorhold i en stor del af Østjylland.
”Men jeg finder samarbejdsprojektet så spændende og seriøst, at jeg ikke kunne sige nej til IFM og KPI's U19-hol.,” siger Ove Sass.

Samarbejde hos både drenge og piger

Samarbejdet mellem KPI, IFM og IF Viking er blevet styrket gennem den seneste halvsæson. På pigesiden har samarbejdet fundet sin form, og det samme gælder for drengeholdene.
Således har U13-drengene spillet med om det jyske mesterskab, og holdet har sikret sig oprykning til U14 Vest2. Her fortsætter Alan Brouer som træner for holdet i U14.
Den kommende U16-årgang får Rune Bækgaard som træner. Han har tidligere trænet årgangen i IF Midtdjurs, men nu får han ansvaret for samarbejdsholdet, hvortil der ventes tilgang fra et par spillere.
Rune Bækgård spiller selv seniorfodbold og er for tiden en profil på midtbanen på KPI's serie 1 hold.

Samarbejdsholdene får nye dragter

U16-holdet kommer til at spille mesterrække 2. U17-årgangen vil blive ledet af Per Møller, som også ser frem til en god sæson med et spændende spillermateriale.
I den kommende sæson vil flere af samarbejdsholdene stadig spille i skiftevis rødt og orange, men gradvist vil holdene skifte til en ny fælles farve på spillertøjet.
Det bliver en marineblå dragt, der skal samle de tre klubbers ambitioner om at skabe et stærkt fodboldtilbud midt på Djursland.

Publiceret 26 June 2014 15:07