Arkivfoto

Arkivfoto

Seriefodbold:

Seniorspillerne i IF Midtdjurs klar til nye udfordringer

IF Midtdjurs trækker udendørs igen, når hele seniortruppen mødes til første træningspas onsdag 21. januar på den ny kunstgræsbane i Rønde

Af
Af Martin Schultz

Seniorspillerne i IF Midtdjurs er klar til at kickstarte en ny sæson. Onsdag 21. januar har trænerduoen, Klaus Fanø og Lars Norman Thomsen, indkaldt til første træningspas. Det kommer til at foregå på den ny kunstgræsbane i Rønde fra klokken 19 til 21 med omklædning i Rønde Idrætscenter.
”Vi afvikler to træningspas i januar de kommende to onsdage plus, at vi spiller en træningskamp mod FC Djurslands U19-hold lørdag 31. januar. Alle træninger og træningskampen foregår i Rønde,” fortæller Lars Norman Thomsen.
”Vi benytter januar til at danne os et overblik over truppen, og herefter intensiverer vi træningen fra 1. februar med to-tre ugentlige træningspas.”

Positivt udgangspunkt

Trænerduoen forventer, at stort set samtlige fra sidste sæson er klar til at køre på igen. Det gælder også veteranerne Lars Bugge Jensen og Michael Stegger Jensen, der slet ikke spillede i sidste sæson på grund af henholdsvis operation og sygdom, og unge Patrick Larsen, som bor i Randers og spillede i Værum i efteråret, men nu er klar igen i IF Midtdjurs.
”Vi ved, at sidste sæsons anfører på førsteholdet, Mikkel Fanø, er borte fra fodbolden fra februar og til starten af maj, fordi han skal ud for at opleve verden, før han begynder at studere, men han er til rådighed, når han kommer hjem igen,” siger Lars Norman Thomsen.
Han forventer tilgang, der kan både forstærke og supplere truppen.
”Mange af vores spillere bor i Aarhus, hvor de enten arbejder eller studerer. Hovedparten af dem har en ungdomsfortid i IF Midtdjurs og bidrager også væsentligt til seniortruppen samtidig med, at de tager arbejds- eller studiekammerater med,” forklarer Lars Norman Thomsen.

Stor udfordring

Efter to oprykninger i sidste sæson, fra Serie 3 til Serie 2 og fra Serie 5 til Serie 4, bliver udfordringerne tilsvarende store i den kommende sæson, der starter til april.
”Vi ville gerne have haft en træner mere ind over, men det er ikke lykkedes at finde den rigtige trods flere forsøg. Vi har dog ikke opgivet endnu at supplere trænerstaben med yderligere en person,” fastslår Lars Norman Thomsen, der opfordrer alle gamle navne til at starte hårdt ud fra første træningspas og ditto nye ansigter, der gerne vil prøve at snuse til fodboldkulturen i IF Midtdjurs.

Publiceret 18 January 2015 10:09