Hornslet IF's divisionsdamer. Foto: Henrik Munkhoff Møller

Hornslet IF's divisionsdamer. Foto: Henrik Munkhoff Møller

Divisionshåndbold:

Sejrsvante Hornslet IF fik sit andet nederlag mod stærke rivaler

Topholdet Hornslet IF indledte forårssæsonen med et smalt nederlag på udebane til Aarhus Fremad

Hornslet IF's divisionsdamer i håndbold har haft et forrygende efterår med ti sejre i træk inden Stautrup IF i den sidste kamp inden julepausen smed grus i Hornslets maskineri, da topholdet blev sendt hjem på juleferie med et knebent 16-15 nederlag fra Stautruphallen.
Der var derfor spænding om formkurven var på vej op igen, da Hornslet IF søndag middag gik på banen i Annexhallen i det nordlige Aarhus mod nedrykkerne fra Aarhus Fremad. Og hjemmeholdet var desværre ikke i gavehumør, for i en meget lige kamp måtte Hornslet IF bøje sig for århusianerne med 21-18 efter en halvlegsstilling på 12-11.
”Jeg betragter Aarhus Fremad som et af rækkens bedste hold, som ser rigtig stærke ud efter at de har fået gode spillere tilbage efter skader. Vi har haft en down-periode, men vores indsats mod Aarhus Fremad var betydelig bedre end mod Stautrup IF før jul. På dagen var Aarhus Fremad et bedre hold en os, men deres sejr blevet vundet i en meget lige kamp,” siger Hornslet IF's træner Max Christensen.

Aarhus Fremad stak af til sidst

De to hold fulgtes ad gennem hele kampen. Ved halvleg var Aarhus Fremad foran med 12-11, men i løbet af 2. halvleg lykkedes det Hornslet IF at komme foran med et enkelt mål.
”Det var en meget tæt kamp, som var lige til det allersidste. Indenfor de sidste fem minutter er vi uheldige på et vigtigt tidspunkt og får en skridtkendelse imod os, som Aarhus Fremad udnytter til at komme foran med to mål. Vi satser forgæves, og så får Aarhus Fremad scoret til 21-18,” siger Max Christensen, som især vil sørge for at få trænet angrebsspillet med sit hold inden mødet med Randers KFUM på hjemmebane søndag.

Sejr er et krav på søndag

På trods af nederlag i de to seneste kampe er Hornslet IF stadig alene i spidsen af rækken, men der er kun et point ned til JAI på andenplads. Akademikerne får dog hænderne fulde, når de søndag skal møde Aarhus Fremad, som har selvtilliden i orden efter sejren over topholdet.
”Jeg er stadig optimist og vi afgør selv om vi skal ligge først i rækken,” siger Max Christensen, som mod Aarhus Fremad blandt stamspillerne måtte undvære Julie Svendsen og Mai Søgaard med skader.
”Vi glæder os til kampen mod Randers KFUM på søndag. Vi forventer at vende stærkt tilbage og den kamp skal vi bare vinde,” siger Max Christensen

Kampfakta

3. Division Damer, Pulje 3
Aarhus Fremad - Hornslet IF 21 - 18 (12 - 11)
Søndag 8. januar kl. 12.30 i Annexhallen, Aarhus

Målscorere:
Linda Assing Christensen 6
Simone Handberg Pedersen 5
Therese Due 2
Maja Hentze Andersen 2
Sara Thrue 1
Cecilie Thorup Laursen 1
Emilie Gammelvind Sørensen 1 (1 straf.)

Hornslet IF's holdopstilling:
Maja Hentze Andersen
Line Mayn
Ida Nielsen
Sara Thrue
Emilie Gammelvind Sørensen
Cecilie Thorup Laursen
Therese Due
Simone Handberg Pedersen
Maria Pape Andersen
Linda Assing Christensen
Ida Egendal

Publiceret 11 January 2017 21:00