Mikkel Møller er skadet og vil derfor være holdleder for KPI's Serie 2 hold i foråret. Arkivfoto: Martin Schultz

Mikkel Møller er skadet og vil derfor være holdleder for KPI's Serie 2 hold i foråret. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Skadet angriber bliver holdleder for oprykkerne i Kolind

Thomas Zacher Sørensen fortsætter som træner og angriberen Mikkel Møller bliver holdleder for Kolind-Perstrup IF’s nyoprykkede Serie 2 hold

Af
Af Martin Schultz

Ingen tvivl om at spillerne på Kolind/Perstrup IF's kommende Serie 2 hold glæder sig til at komme i gang, når der lørdag 21. januar kl. 14.00 er nytårsappel på Kolind Park.
Lige så elendig forårssæsonen 2016 nemlig var med nedrykning og et totalt nedsmeltet setup i den ellers så solide fodboldklub, ligeså så forrygende var efteråret nemlig med lutter sejre, da de orange fra Kolind suverænt driblede sig gennem Serie 3 med den nye træner, klubmanden Thomas Zacher Sørensen ved roret.
”Jo, humøret er højt og forventningerne ligeså efter at vi rykkede op i efteråret uden at tabe en eneste kamp og med i gennemsnit at have vundet 6-1,” siger Thomas Zacher Sørensen om oprykningen fra Serie 3.
I den nye sæson får Thomas Zacher Sørensen sin tidligere spiller Mikkel Møller som holdleder. Den fysisk stærke angriber med en fortid i IF Midtdjurs og som ungdomselitespiller i Randers Freja er skadet, og vil derfor gerne hjælpe til som holdleder.

Håndslag fra spillerne

Efter den katastrofale nedrykning fra Serie 2 i sommeren 2016 vendte KPI's bestyrelse blikket indad i klubben i jagten på en ny træner til at rette skuden op.
Valget faldt på den 36-årige klubmand Thomas Zacher Sørensen, som fik spillernes håndslag på at blive i klubben og spille holdet tilbage i Serie 2 igen.
Desuden fik træneren sat gang i sin lillebror, Daniel ”Dalle” Zacher Sørensen, igen, ligesom klubben fik tilgang af Benjamin Lahn med en fortid i blandt andet Åstrup/Hammelev IF og FC Djursland. Den unge angriber Jakob Degn Larsen kom tilbage efter en skade, og målmand André Ørgaard fik lyst til at spille igen og vendte tilbage til holdet.
”Jeg forventer, at jeg har en intakt trup, når vi går i gang med træningen,” siger Thomas Zacher Sørensen, som mener, at holdet kommer til at klare sig i Serie 2, men ellers slet ikke har sat mål op for forårssæsonen endnu.

Turneringsstart mod Hornslet IF på udebane

 Oprykkerne fra Kolind/Perstrup IF vender tilbage til en spændende Serie 2 pulje, hvor der venter lokalopgør mod Auning IF, Hornslet IF, Grenaa IF og Åstrup/Hammelev IF.
Der er aftalt træningskampe som optakt til turneringsstarten, hvor Kolind/Perstrup IF lørdag 1. april lægger ud mod Hornslet IF på udebane. Holdet kommer til at træne tirsdag og torsdag.
Nytårsappellen er for alle seniorspillere i klubben, som også har hold i Serie 4 og Serie 6 i foråret.
Nytårsappellen lørdag 21. januar kl. 14.00 byder på lidt spil på træningsbanerne i Kolind, inden der bliver serveret suppe i klubhuset.

KPI-træner Thomas Zacher Sørensen. Arkivfoto: Martin Schultz

KPI-træner Thomas Zacher Sørensen. Arkivfoto: Martin Schultz

Publiceret 13 January 2017 07:00