Hornslet IF's damer er tophold i 3. Division. Foto: Rene Munkhof Møller

Hornslet IF's damer er tophold i 3. Division. Foto: Rene Munkhof Møller

Divisionshåndbold:

Hornslet IF sikrede sig to point uden at imponere

Hornslet IF var ikke på toppen i smal 25-23 sejr på hjemmebane over CHK Aarhus

Af
Af Martin Schultz

Hornslet IF's damer forsvarede førstepladsen i 3. Division tirsdag aften i Hornslet Idræts- og Kulturcenter, men det blev ikke den store opvisning, da gæsterne fra CHK Aarhus blev besejret med 25-23 efter 12-10 ved pausen.
”Det var den tredje kamp på en uge, så vi var presset på ressourcerne, men vi vandt og fik de to point” siger Hornslet IF's cheftræner Max Christensen.
Efter to velspillede kampe med sikre sejre over først Hasle KFUM fra 2. Division i pokalturneringen i tirsdags, og derefter en sejr i turneringskampen i søndags mod Odder Håndbold, måtte der arbejdes hårdt for sejren mod CHK Aarhus.
”Det blev en snæver kamp, hvor vi brændte mange chancer især i 1. halvleg. Vi skød for dårligt og havde svært ved at score,” siger Max Christensen.
”Samtidig stillede vores modstander med en bagspiller, som vi ikke kendte og som vi havde vores besvær med, så vi måtte mandsopdække hende i perioder af kampen.”

Kom bagud i 2. halvleg

Hornslet IF havde problemer med at have flere spillere klar i søndagens kamp, og Sara Thrue, som måtte udgå af kampen forleden med en skade, var ikke blevet klar til kampen tirsdag aften. Line Mayn, som måtte melde afbud på grund af sygdom i søndags, var tilbage på holdet, men gik i stykker ti minutter ind i 2. halvleg. Ligeledes blev Julie Svendsen, som fik comeback efter en skadespause i søndags, sparet, mens Maja Hentze Andersen heldigvis var blevet klar igen efter at have været ukampdygtig i søndags.
”I 2. halvleg kom vi foran med 17-12, men blev hentet og nåede faktisk at komme bagud med et mål i 2. halvleg. Kampen lå og vippede, og vi var foran med et og to mål, men med 2 minutter igen var vi foran med to mål og holdt føringen hele vejen hjem,” fortæller Max Christensen, som også havde den unge U18 bagspiller Emma Kærgaard med i denne kamp.

Vigtigt at få de to point

”Vi mødte et godt hold og vi var presset på vores ressourcer, men vi fik de to point. Vi måtte mandsopdække CHK's dygtige bagspiller i flere sekvenser, og det hjalp os til at få styr på modstanderen,” siger Max Christensen, som havde begge sine målmænd på banen i kampen.
”Begge målmænd stod hæderligt, men nåede ikke det høje niveau som i de foregående to kampe mod Hasle KFUM og Odder Håndbold.”
Lørdag middag møder topholdet Hornslet IF Viby IF på udebane.
”Så det er stadig et hårdt program, men den kamp skal vi bare vinde, og så venter der en pause frem til 26. februar,” siger Max Christensen.

Kampfakta

3. Division Damer, Pulje 3
Hornslet IF - CHK Aarhus 25-23 (12-10)
Tirsdag 31. januar kl. 20.15 i Hornslethallerne

Hornslet IF's målscorere:
Simone Handberg Pedersen 6
Linda Assing Christensen 6 (2)
Mathilde Kahr 4
Maja Hentze Andersen 3
Therese Due 3
Emilie Gammelvind Sørensen 2
Emma Kærgaard 1

Hornslet IF's holdopstilling:
Maja Hentze Andersen
Line Mayn
Emma Kærgaard
Sara Thrue
Emilie Gammelvind Sørensen
Katrine Solgaard Jensen
Therese Due
Simone Handberg Pedersen
Mathilde Kahr
Maria Pape Andersen
Linda Assing Christensen
Ida Egendal

Publiceret 01 February 2017 20:07