Nu skal det være. I denne sæson satser KPI damerne på at gøre opholdet i Serie 1 permanent. Foto: KPI Fodbold

Nu skal det være. I denne sæson satser KPI damerne på at gøre opholdet i Serie 1 permanent. Foto: KPI Fodbold

Damesenior - Serie 1:

Fin start af Kolind-Perstrups nyoprykkere

En 4-0 sejr i Kvinde-LP over Ebeltoft og 1-1 i første turneringskamp mod Team Viborg er et godkendt udlæg af Kolind-Perstrups fodbolddamer, ifølge cheftræner Anders Rolann

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kolind-Perstrups (KPI's) fodbolddamer er tilbage i Serie 1 med et 'globetrotter-mandskab' bestående af spillere fra Kolind, Rønde, Pindstrup, Ryomgård, Mørke, Trustrup, Aarhus, Grenaa, Nimtofte og Langå.
"Truppen består af 19 spillere. I år har vi fået tilgang af 3 spillere fra TRIF som har nedlagt deres hold, efter en sæson i Serie 2," fortæller cheftræner Anders Rolann, der ude i en fjern fortid selv var aktiv seniorspiller i Viking Pindstrup.
"Aldersmæssigt spænder vi fra 16 til 35 år, og det fungerer fremragende."
Damerne startede foråret med en kamp i Kvinde-LP (pokalturneringen) mod Ebeltoft fra Serie 2 på Ebeltoft Stadion. Et opgør, som KPI-pigerne vandt sikkert 4-0.
Line 'P' Pedersen nettede tre gange i træk og blev dermed noteret for et hattrick, mens Anne-Katrine 'AK' Vejsgaard øgede til 4-0.
KPI er oversidder i næste runde.

Keeper fik et blåt øje

I søndagens svære udekamp mod Team Viborg, som tidligere har været højt på strå i dansk kvindefodbold, formåede KPI at bjerge et flot 1-1 resultat hjem.
"De første 45 minutter var vi i modvind i mere end en forstand. Blæsten gjorde det svært for os, og vi blev presset hårdt af Viborg," fortæller Anders Rolann.
Hjemmeholdet kom foran efter et hjørnespark, hvor KPI damerne ikke fik clearet bolden 'ud af kommunen'.
Keeper Mia Ehrenreich forsvarede sit mål så engageret, at hun stødte sammen med den ene målstolpe ti minutter før pauseteen.
Resultat: et sæbeøje og en tur på bænken for at sunde sig. Line 'P' Pedersen overtog handsker og målmandstrøje, mens Mia Ehrenreich kom til hægterne igen og fik is på bulen ved øjet.
Efter pausen fik KPI glæde af vinden, og det gav bonus midtvejs i anden halvleg, da Line 'P' Pedersen sikkert udnyttede et indlæg fra Ditte Juliussen på højrekanten.
Måltyven startede anden halvleg i angrebet, fordi Mia Ehrenreich følte sig klar til at tage med hænder igen, men små tyve minutter før slutpiftet måtte den tapre keeper strække gevær og lade sig udskifte på ny.
Line 'P' Pedersen trak igen i trøjen og viste sig at være sikkerheden selv mellem stolperne.
"Vi spillede os frem til en 4-5 chancer hvor vi reelt burde have lukket kampen. Alt i alt kan vi være tilfredse med at hente point med hjem fra Viborg," siger Anders Rolann.
Kolind-Perstrup spiller igen 2. påskedag, hvor holdet møder Hornum på udebane klokken 14.
 

Truppen mod Viborg bestod af:

 1. Mia Ehrenreich
 2. Dorte Rauff
 3. Anna Louise Kristensen
 4. Annika Hansen
 5. Line Schultz
 6. Kicki Laursen
 7. Mathilde Freltoft
 8. Anna Foss
 9. Rikke Christensen
 10. Line Pedersen
 11. Anna-Katrine Vejsgaard
 12. Lisa Laursen
 13. Laura Ketelsen
 14. Ditte Juliussen

Oversiddere/afbud:

 1. Ditte Baltzer
 2. Linette Andersen
 3. Maria Kroier
 4. Natascha Pihl
 5. Simone Rolann

Publiceret 11 April 2017 09:37