25 kampe som seniortræner og fortsat under nederlag på kontoen. 2. pinsedag kan cheftræner i KPI, Thomas Zacher Sørensen, sikre sig karrierens anden oprykning i blot to forsøg. Foto: Martin Schultz

25 kampe som seniortræner og fortsat under nederlag på kontoen. 2. pinsedag kan cheftræner i KPI, Thomas Zacher Sørensen, sikre sig karrierens anden oprykning i blot to forsøg. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold - Serie 2:

Kolind-Perstrup i alvorlig oprykningsfare

En sejr 2. pinsedag over Grenaa IF på Kolind Park betyder, at det hedder Serie 1 efter sommerferien for Kolind-Perstrups vedkommende

Af
Af Lars Norman Thomsen

Cheftræner i Kolind-Perstrup (KPI) Thomas Zacher Sørensen har en særdeles imponerende statistik at prale med.
Nu har pral aldrig stået højt på Thomas Zacher Sørensens dagsorden. Realisme og en stor passion for spillet har altid præget ham som spiller, og de dyder har han taget med sig over i trælnergerningen.
Han debuterede som cheftræner for førsteholdet i KPI i sidste sæson. Holdet havde lige taget turen ned i Serie 3 efter en særdeles overraskende og skidt præstation i Serie 2 sæsonen forinden.
KPI fik imidlertid vendt skuden med 14 sejre ud af 14 mulige i Serie 3, og dette billede er fortsat i dette forår i Serie 2, hvor kontoen lige nu siger 8 sejre og 3 uafgjorte med tre spillerunder tilbage.
Dermed er Thomas Zacher Sørensen rent faktisk uden nederlag som seniortræner i 25 kampe. Meget imponerende.

Klar til jubel 2. pinsedag

2. pinsedag klokken 16 møder KPI på hjemmebanen Kolind Park rækkens nummer to, Grenaa IF.
Pointforskellen de to klubber imellem er syv point, mens Hornslet på tredjepladsen er otte point efter KPI.
Dermed kan KPI med en sejr sikre sig oprykning til Serie 1, hvor klubben tidligere har været med for nogle år siden med en pæn del af de spillere, der udgør kernen på holdet i dag.
Mod Randers FC i mandags, hvor KPI slog Randers Freja med 3-0, stillede Thomas Zacher Sørensen med følgende hold:

 1. Andre Ørgård Tonnesen
 2. Andreas Mikkelsen
 3. Daniel Bagger Pedersen
 4. Kasper Holm Hansen
 5. Magnus Bisgaard Hansen
 6. Marc Pedersen
 7. Martin Holm Hansen
 8. Nickolaj Martinsen
 9. Rasmus Bisgaard
 10. Rasmus Meyland
 11. Rasmus Møller
 12. Sebastian Konrad
 13. Søren Motzfeldt
 14. Thomas Zacher
Spillere som Andre Ørgård Tonnesen, Daniel Bagger Pedersen, Kasper Holm Hansen, Marc Pedersen, Nickolaj Emil 'Myre' Martinsen, Rasmus Meyland, Sebastian Konrad og Søren Motzfeldt har spillet sammen siden ungdomsårene og udgør en meget stærk og sammenspillet base på holdet sammen med den arbejdsomme, lynhurtige og løbestærke Rasmus Peter Bisgaard Hansen.
 
Et ungt hold med masser af potentiale, der fortsat har mange gode fodboldår i sig og helt sikkert har styrken til at begå sig i Serie 1.
 
Det hører med i billedet, at angriberne Mikkel Møller Jensen og sidste sæsons topscorer Benjamin Lahn Sørensen  på grund af skader slet ikke har været til rådighed i dette forår.

Publiceret 31 May 2017 17:58