Projektleder fra AGF Elite, Bo Jensen (tv), er klar på aftalen med Henriette Vinter, Nikolaj Brasch og Charlotte Dalby fra IFM's fodboldbestyrelse om at AGF spiller opvisningskamp i Ryomgård tirsdag 27. juni. Privatfoto

Projektleder fra AGF Elite, Bo Jensen (tv), er klar på aftalen med Henriette Vinter, Nikolaj Brasch og Charlotte Dalby fra IFM's fodboldbestyrelse om at AGF spiller opvisningskamp i Ryomgård tirsdag 27. juni. Privatfoto

Fodbold i Ryomgård:

AGF i kamp mod udvalgt hold fra Djursland

Superligaholdet fra AGF spiller opvisningskamp på Ryomgård Stadion tirsdag 27. juni

Af
Af Martin Schultz

AGF's superligaspillere tager tirsdag 27. juni turen til Ryomgård Stadion for at spille en opvisningskamp mod et udvalgt hold fra Djursland.
Bag arrangementet står IF Midtdjurs, som i netop den uge holder DBU Fodboldskole og kan fejre, at det er 25. år, at der er DBU Fodboldskole i Ryomgård.
AGF's superligatrup kommer til Ryomgård kl. 16.00, hvor spillerne frem til kl. 17.00 skal stå for træningen med de 80 drenge og piger, som er elever på fodboldskolen.
Mellem kl. 17.00 og 18.00 gør spillerne sig klar til kampen og varmer op, inden kampen fløjtes i gang kl. 18.00.
Efter kampen er der spisning for spillerne i klubhuset, og derefter bliver der mulighed for at få autografer.

AGF spillere med lokale rødder

AGF's superligatrup genoptager træningen frem mod efterårssæsonen 21. juni, så kampen skal være med til at sætte superligaspillerne op i gear. AGF sluttede forårssæsonen stærkt og klarede sig efter en meget blandet sæson godt i nedrykningsspillet og viste endelig noget af det spil, man længe havde ventet at se fra cheftræner Glen Ridderholms spillere.
Det forventes, at AGF henter en håndfuld nye spillere til den kommende sæson efter at have taget afsked med blandt andet Elmar Bjarnason, Stephan Petersen og Danny Olsen, men med på Ryomgård Stadion er garanteret den rutinerede målmand Steffen Rasmussen med rødder i Stenvad og stortalentet og ungdomslandsholdsspilleren Benjamin Hvidt med en fodboldopvækst i Kolind-Perstrup IF.
Det udvalgte hold fra Djursland bliver udtaget af Nikolaj Brasch, som er medlem af IF Middjurs' fodboldbestyrelse og selv spiller på IF Midtdjurs' bedste seniorhold, i samråd med IF Midtdjurs' træner Jesper Bager.

Overskuddet går til kunstgræsbane

IF Midtdjurs har i lighed med AGF's andre samarbejdsklubber kunnet søge om at få opvisningskampen til Ryomgård. Kampen markerer også, at det er 25. gang, at IF Midtdjurs er vært for en DBU Fodboldskole.
Projektleder Bo Jensen, AGF Elite, var forleden forbi Ryomgård Stadion for at besigtige kampbane, omklædningsfaciliteter og forholdene i øvrigt, og ifølge fodboldformand i IF Midtdjurs, Lars Norman Thomsen, godkendte Bo Jensen uden anmærkninger, at kampen kan gennemføres på Ryomgård Stadion.
Billetprisen til opvisningskampen bliver 50 kroner for alle på 15 år og derover.
Overskuddet fra arrangementet går til den nye kunstgræsbane, som IF Midtdjurs inden længe skal i gang med at anlægge.

Publiceret 10 June 2017 11:11