Stefan Qvist (i midten med flasken i hænderne) var Viking Pindstrups helt store spiller, da holdet debuterede i Serie 4 ved at vinde 5-2 over Lystrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Stefan Qvist (i midten med flasken i hænderne) var Viking Pindstrups helt store spiller, da holdet debuterede i Serie 4 ved at vinde 5-2 over Lystrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold - Serie 4:

Stefan Qvist sørgede for perfekt start til Viking Pindstrup

Viking Pindstrup var bagud 2-0 i 44 minutter i fredagens hjemmekamp mod Lystrup, men så slog sønnen til klubbens tidligere goalgetter til på effektfuld vis

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kan Viking Pindstrup bide sig fast denne gang i Serie 4 efter, at oprykningen fra Serie 5 blev sikret før sommerferien?
Bedømt på udfaldet af holdets første kamp i den højere række, så kan målet om at stabilisere sig i Serie 4 godt blive til noget.
Hjemme på Pindstrup Stadion lykkedes det Viking Pindstrup uden Mikkel Ejlertsen, Sander Mikkelsen og Mikkel Kjær at besejre Lystrup med 5-2 (1-2) fredag aften.
På mål i det 14. og 40. minut bragte gæsterne sig foran 1-0 (straffespark) og 2-0, før hjemmeholdet vågnede op til dåd.
Inden pausen lykkedes det Stefan Qvist at reducere til 2-1 på oplæg fra Joakim 'Jokke' Jørgensen.
Samme Stefan Qvist, søn af klubbens tidligere topscorer og storspiller Jan Qvist Pedersen, var slet ikke færdig med at få nettet til at blafre.
Efter halvlegspausen havde han fået fyldt yderligere på tanken, og så overtog han scenen.

Fire scoringer efter pausen

Kort efter pausen udlignede Viking Pindstrups 'polak', Czeslaw Jankiewicz til 2-2, og igen var Joakim 'Jokke Jørgensen i oplæggerens rolle.
Stefan Qvist øgede til 3-2 i det 68. minut med Czeslaw Jankiewicz som assistent.
Mads Krog gjorde det til 4-2 og Stefan Qvist sluttede af med sin tredje scoring til slutfacit 5-2.
En god holdpræstation var afgørende for sejren, lyder bulletinerne fra Viking Pindstrup lejren.
"Det var godt kæmpet og vidner om holdånd - med det kan i komme langt så tillykke med sejren," lyder det således på facebook fra en af de faste tifosis, Vagn Lægaard.
Samme Lægaard skriver til måltyven: "Hej Stefan, det var godt du kom ind og fik sat fart i angrebet, godt kæmpet."
"Mange tak for de rosende ord Vagn. Håber jeg selv og holdet kan levere endnu en god indsats til ære for jer tilskuere mod Auning på tirsdag," returnerer Stefan Qvist.
Allerede tirsdag aften skal Viking Pindstrup således forsøge at følge op på den fine premiere og hente yderligere tre point, når holdet gæster Auning klokken 19.
Auning startede sæson med at tabe 4-1 til HEI, selv om holdet stillede med flere tidligere førsteholdsspillere i truppen: Mads Møller, Esben Sørensen, Ronni 'Tordenstøvle' Jeppesen og Daniel Nielsen.
 
 
 

Publiceret 14 August 2017 13:16