KPI-træner Thomas Zacher Sørensen erkender, at der ikke er fusere i Serie 1. Arkivfoto: Martin Schultz

KPI-træner Thomas Zacher Sørensen erkender, at der ikke er fusere i Serie 1. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold - Serie 1:

Kolind-Perstrup havde kræfter til en time

Nyoprykkerne til Serie 1 tabte også sin anden kamp i denne sæson. Tst vandt på Kolind Park med 2-0

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Der er ingen hold i denne række, som man kan hænge sin hat på og sige, at dem skal man holde under sig," lyder det fra Kolind-Perstrups (KPIs) cheftræner Thomas Zacher Sørensen.
Det har den altid realistiske KPI-træner erkendt efter to spillerunder, hvor hans hold har tabt hjemme til Brabrand med 1-0 og senest 2-0 til tst.
Kampene blev spillet med blot to dages mellemrum, og det kunne ses i lørdagens opgør mod tst.
"Vi var fint med den første time og skabte lige så mange muligheder som tst, men i de sidste 30 minutter var der udsolgt," erkender Thomas Zacher Sørensen.
Han måtte undvære den højeksplosive midtbanespiller Rasmus Peter Bisgaard Hansen, som er taget på ferie.
I stedet var langtidsskadede Benjamin Lahn med igen. Han startede på bænken sammen med Rasmus Meylnand og Nickolaj Emil 'Myre' Martinsen. Sidstnævnte kom direkte fra arbejde.
"Tst var et udmærket hold med mange profiler, men jeg synes, at vi var klart bedre på bolden end i den første kamp mod Brabrand. Vores problem er, at vi ikke får scoret på vores muligheder," siger KPI's cheftræner.

Et mål i hver halvleg

Tst scorede et mål i hver halvleg.
Efter 32 minutter bragte Andreas Wind Jensen gæsterne foran 1-0. Andreas Wind Jensen har tidligere som ungdomsspiller i AGF været på en såkaldt ungdomskontrakt.
Fem minutter før tid lukkede Lukas Søndergaard kampen med sin scoring til 2-0.
"Vi er ikke i den rette fysiske form endnu på samtlige pladser, fordi vores opstart ikke har været god nok træningsmæssigt," siger Thomas Zacher Sørensen.
"3-4 mand er der, hvor de skal være, mens mange andre kun er på vej til at blive det."
Keeper Andre Ørgård Tonnesen var igen manden, der var et skridt foran holdkammeraterne, ifølge cheftræneren.
"Vi har nu set, hvad der kræves i en Serie 1 række uden fuserhold. Her får vi ikke noget forærende, og her skal man være klar i begge ender af banen konstant."
Søndag møder KPI på Fredensvang i Aarhus, AGF, og den efterfølgende onsdag gælder det Christiansbjerg IF på Bjerget i NordAarhus forstaden.
"Vi skal da gerne have point med hjem, for vi er trætte af det nul, som står ud for os i tabellen," siger Thomas Zacher Sørensen. 

Fakta: Holdopstilling

Mod tst stillede Thomas Zacher Sørensen med følgende 11 startere:
Andre Ørgård Tonnesen - Magnus Bisgaard Hansen, Marc Pedersen, Kasper Holm Hansen og Rasmus Møller - Martin Holm Hansen, Daniel Bagger Pedersen, Daniel Zacher Sørensen og Kasper Høegh Therkildsen - Andreas Mikkelsen - Sebastian Konrad.
Bænk: Benjamin Lahn Sørensen, Nickolaj Emil 'Myre' Martinsen og Rasmus Meyland.
Rasmus Peter Bisgaard Hansen er heller ikke til rådighed mod AGF. Han vender først hjem fra ferie på tirsdag, og er dermed klar til opgøret mod CIF. Heller ikke Jakob Degn Larsen er inde i billedet endnu.
"Jakob var til træning forleden og døjede med hovedpine tre dage efter. Jeg vil ikke give et bud på, hvornår han er klar."
KPI's andethold har tabt sine tre hidtidige opgør ret så overbevisende. KPI har målscore på 1-22. Senest tabte KPI til Lystrup på Kolind Park med 5-0.
KPI har imidlertid nedlagt protest imod Lystrup, fortæller Thomas Zacher Sørensen.
"Lystrup benyttede fem ulovlige spillere efter vores opfattelse. De pågældende var ikke engang skrevet på holdkortet, og derfor har vi indgivet protest."
Med hos KPI var 16 årige Nicolai Christensen som nu går på sportsefterskole.
Ham har Thomas Zacher Sørensen tænkt sig at benytte på Serie 1 holdet, hvis det bliver aktuelt.
 

Publiceret 22 August 2017 23:24