Jens Mikkelsen (i midten) har fået orlov fra formandsposten i IF Midtdjurs. Han stopper helt ved den kommende generalforsamling i foråret 2018

Jens Mikkelsen (i midten) har fået orlov fra formandsposten i IF Midtdjurs. Han stopper helt ved den kommende generalforsamling i foråret 2018

Ryomgård:

Brug for nye folk i spidsen af IF Midtdjurs

Jens Mikkelsen har bedt om orlov fra sit formandskab i IF Midtdjurs af arbejdsmæssige årsager

Af
Af Martin Schultz

Midt i store millionprojekter kan IF Midtdjurs se frem til at skulle finde en ny formand og næstformand i foreningens hovedbestyrelse og forretningsudvalg.
På onsdagens hovedbestyrelsesmøde fik IF Midtdjurs' formand Jens Mikkelsen efter eget ønske nemlig bevilget orlov fra sit formandskab resten af efteråret på grund af travlhed i den IT-virksomhed i Aarhus, som han er direktør for.
”Jens Mikkelsen bad om at få orlov fra sit formandskab for at kunne passe udviklingen og væksten i det IT-firma, som han er direktør for,” siger næstformand i IF Midtdjurs' hovedbestyrelse og forretningsudvalg, filialdirektør Claus Rank Jensen, Djurslands Bank i Ryomgård.
Claus Rank Jensen overtager formandsskabet indtil den ordinære generalforsamling i IF Midtdjurs hovedbestyrelse i februar 2018. Men så heller ikke længere, for Claus Rank Jensen genopstiller ikke på generalforsamlingen.
”Jens Mikkelsen og jeg har kørt parløb gennem seks år og træder begge fra til generalforsamlingen. Jeg genopstiller ikke efter min to-årige periode, mens Jens Mikkelsen fratræder ekstraordinært midt i sin to-årige formandsperiode,” siger Claus Rank Jensen.

Ny helhedsplan på vej

Med de to erfarne lederes afgang skal IF Midtdjurs finde en ny formand og ny næstformand i hovedbestyrelsen i en for foreningen meget vigtig periode.
IF Midtdjurs er nemlig i gang med et større anlægsprojekt, som både omfatter byggeriet af en Multihal og udvidelsen og omdannelsen af foreningens klubhus til et 'byen hus'.
”Multihallen er vi blevet færdige med, og det er taget i brug i dette forår, mens vi er i færd med at få redesignet og gentegnet udvidelsen af klubhuset, som skal bygges sammen med den nye Multihal,” siger Claus Rank Jensen.
Det skal ske i en ny helhedsplan, hvor man tænker det kommende byggeri som et fritids- og kulturcenter.
”Vi er i en positiv dialog med Ryomgård Distriktsråd, som kan få brug for lokaler til afløsning af Posthuset, som man har på lånt tid, og med menighedsrådet omkring et fremtidigt samarbejde om et sognekontor og mødelokaler,” siger Claus Rank Jensen.

Åbent Hus i fitnessafdelingen

Men der tegnes på det fremtidige 'byens hus', sker der ting og sager inden for det gamle klubhus.
IF Midtdjurs' fitnessafdeling rykker nemlig tilbage i klubhuset med styrkemaskiner og cardio- og kredsløbsmaskiner, mens spinningmaskinerne bliver flyttet til pavillonen ved siden af klubhuset.
Søndag 10. september holder fitnessafdelingen Åbent hus fra kl. 10 til 15 i lokalerne i klubhus og pavillon   

Publiceret 04 September 2017 17:07