Sidste sæsons topscorer Ahmad Al-Bahadli, der her ses fra sin tid i sjællandske klubber, scorede igen to mål for IF Midtdjurs i kampen mod Århus Fremad. Arkivfoto:

Sidste sæsons topscorer Ahmad Al-Bahadli, der her ses fra sin tid i sjællandske klubber, scorede igen to mål for IF Midtdjurs i kampen mod Århus Fremad. Arkivfoto:

Seriefodbold - Serie 2:

IF Midtdjurs sendte Fremad hjem til Århus uden point

IF Midtdjurs op i den bedste halvdel efter sikker 4 - 0 sejr over Århus Fremad

Af
Af Martin Schultz

Efter en lige og målløs første halvleg fik IF Midtdjurs gang i scoringen, da Århus Fremad lørdag eftermiddag var på besøg på Ryomgård Stadion.
På to mål af Frederik Laursen og Ahmad Al-Bahadli efter pausen fik IF Midtdjurs nemlig halet en sikker sejr i hus. Samtidig holdt den kun 16-årige målmand Troels Gudumlund nullet i en kamp mod et ellers velspillende Århushold, som i løbet af 2. halvleg dog havde svært ved at klare modgangen og fik flere gule kort og et direkte rødt kort.
”Det var en vigtig sejr for os, fordi vi fik lagt afstand til stregen. Vores målsætning er at klare os i rækken, og nu ligger vi i den bedste halvdel og kan måske drille nogle af favoritholdene,” siger holdleder Peter Møller efter 4-0 sejren over Århus Fremad.
Gæsterne startede ellers stærkt ud og havde inden for de første ti minutter to skud på træværket med to afslutninger på overkanten af overliggeren.
Men IF Midtdjurs kom godt igen efter gæsternes gode start og overlevede også en ti minutters udvisning, da Jeppe Gribsholt fik gult kort efter 17 minutters spil. Han måtte satse i en tackling efter en for svagt spillet aflevering bagud.
”Første halvleg var en lige kamp uden de store chancer. Spillet bølgede frem og tilbage mellem to velspillende hold,” siger Peter Møller.

To spillere med kraftige forstuvninger

Kampen var således helt åben, da 2. halvleg gik i gang, og det var IF Midtdjurs, som først fik sved på panden, da Søren Gribsholt, som spillede højre back i Martin Jelles fravær, kom til skade, da han ville afværge et skudforsøg fra en Århus Fremad spiller.
”Søren Gribsholts støvlesnude hang fast i græsset og han vrikkede rundt. Århus Fremad spilleren fik afsluttet, men Troels Gudumlund fik med en klasseredning afværget skuddet fra en spids vinkel,” fortæller Peter Møller.
”Vi frygtede, at Søren havde brækket noget i foden, men der var heldigvis kun tale om en kraftig forstuvning. Lidt en situation som sidste lørdag, hvor vi frygtede, at Mikkel Primdahl Sonnichsen havde beskadiget et ledbånd, men hvor det har vist sig også at være en kraftig forstuvning,” siger Peter Møller, som håber snart at have de to spillere tilbage på holdet igen.

Filmen knækkede for Århus Fremad

Kort efter Søren Gribsholts skade og Troels Gudumlunds fine redning kom IF Midtdjurs foran, da Frederik Laursen i det 62. Minut med et velplaceret skud fra kanten af feltet passerede en ellers udmærket Århus Fremad målmand ved roden af stolpen.
IF Midtdjurs fik for alvor gang i målfesten, da fodrappe Mikkel Fanø blev spillet i dybden og stak af fra århusianernes forsvar. Fanø afdriblede gæsternes målmand og blev hægtet, så der blev dømt straffespark og målmanden røg ud i 10 minutter med gult. Træfsikre Ahmad Al-Bahadli scorede sikkert på straffesparket til 2-0 til hjemmeholdet.
”Ved den scoring knækkede filmen for Århus Fremad. Holdet syntes de havde været godt med, men nu var de bagud med 2-0 og en mand i undertal. De havde svært ved at håndtere modgangen og fik et gult kort mere,” fortæller Peter Møller.
Unge Frederik Laursen havde fået selvtillid efter sin scoring til 1-0 og i det 78. Minut scorede han til 3-0 med et godt spark i retning mod det fjerneste hjørne fra den ene side af feltet.
Driblestærke Ahmad Al-Bahadli holdt legestue med to århusianere i det 82. minut, da han blev flæsket af en tredje Fremad-spiller, som fik direkte rødt og blev udvist for den aktion.
Ved det ordinære spilletidsudløb satte Ahmad Al-Bahadli punktum for målfesten, da han fra kanten af feltet kanonerede bolden helt op i målhjørnet til endnu en flot scoring.
”Alle gjorde det godt. Frederik Laursen fik selvtillid af sine scoringer og Ahmad Al-Bahadli holdt modstandernes forsvar godt beskæftiget. Vores unge målmand Troels Gudumlund var igen en sikker sidste skanse, og så gjorde de to unge spillere Simon Pilgård og Rune Bach det godt som indhoppere,” siger Peter Møller.
IF Midtdjurs møder rivalerne fra Hornslet IF i et lokalopgør fredag kl. 18.00 på Ryomgård Stadion.

Serie 2, Pulje 18

IF Midtdjurs - Århus Fremad 4 - 0 (0 - 0)

Lørdag 2. september kl. 16.00 på Ryomgård Stadion

 

Målscorere:

1 - 0 Frederik Laursen (62. min.)

2 - 0 Ahmad Al-Bahadli (72. min./straffespark)

3 - 0 Frederik Laursen (78. min.)

4 - 0 Ahmad Al-Bahadli (90. min.)

 

IF Midtdjurs' holdopstilling:

 1. Ahmad Al-Bahadli
 2. Alan Djozic
 3. Anel Alagic
 4. Emil Ring Kristensen
 5. Frederik Laursen
 6. Jeppe Gribsholt
 7. Jonas Simonsen
 8. Mikkel Fanø
 9. Rune Bach
 10. Simon Pilgaard
 11. Søren Gribsholt
 12. Tobias Gudumlund
 13. Troels Aude Gudumlund

Publiceret 08 September 2017 05:00