Mads Fuglsang Pedersen (i forgrunden) har spillet stærkt i centerforsvaret hos Nørager med Martin Andersen som makker. Foto: Lars Norman Thomsen

Mads Fuglsang Pedersen (i forgrunden) har spillet stærkt i centerforsvaret hos Nørager med Martin Andersen som makker. Foto: Lars Norman Thomsen

Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

Retfærdig 0-0 løsning på Nørager Stadion

Nørager fortsatte de gode takter i lokalopgøret mod topholdet Vivild, mens gæsterne spillede langt under niveau, ifølge cheftræner Dennis Holdgaard

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager uden de karantæneramte tvillinger Lasse og Michael Jensen leverede en helstøbt holdindsats i lørdagens lokalopgør på Nørager Stadion mod Vivild.
Det chancefattige lokalopgør sluttede 0-0, og det ene point kunne Nøragers cheftræner Ole Kjær sagtens bruge til noget.
“Vi var mest på bolden før pausen og havde en enkelt stor chance til Rasmus Bang, der formåede at heade forbi målet på to meters afstand,“ fortæller Ole Kjær.
“Efter pausen skiftede kampbilledet, så det var Vivild, der overtog spillet, men dog uden at blive farlige for alvor. De får en friløber, som de misser. Alle tror, der bliver fløjtet for offside, og derfor mister den fri Vivild spiller måske et sekund eller to, som sikkert gør, at han brænder den store chance.
Ole Kjær havde igen veteranen Martin Andersen med i centerforsvaret, og det var en gevinst.
“Martin tilfører noget med sin spillemæssige styrke, men så sandelig også med sin måde at være til stede på banen på. Han skaber ro og lukker alle situationer ned, hvor der er optræk til panik. Han er ligeledes god til at guide de unge på en særdeles brugbar og konstruktiv måde. Sammen med Mads Fuglsang Pedersen styrede han midterforsvaret suverænt, og jeg håber virkelig, at han er klar igen næste gang til at hjælpe os.
 

Spillede under niveau

Efter to gode kampe mod Hornbæk og Grenaa kom topholdet Vivild ned på jorden igen på Nørager Stadion.
“Vi spillede slet ikke op til vores niveau, især ikke før pausen. Vores boldomgang var alt for langsom, og det gjorde, at Nørager kunne lukke os ned uden problemer,“ siger cheftræner Dennis Holdgaard.
Nørager havde sat Ole 'Post' Nielsen til at skygge Vivilds topscorer Sebastian Stær, når han søgte ud i siderne, ligesom anfører Kasper 'Swotte' Sortkjær skulle tage sig af Vivilds regissør Henrik Borup på midtfeltet.
“Det var vi sådan set forberedt på, men vores hold er bygget op om de 11, der spiller, og ikke kun to mand, så det var ikke et tema, vi brugte meget tid på før kampen,“ siger Vivilds cheftræner.
Dennis Holdgaard var på forhånd spændt på at se sine spilleres reaktion, fordi der var tale om et lokalopgør.
“Der sker noget, når vi spiller lokalopgør, og derfor bad jeg også spillerne om i pausen at gå ud og spille anden halvleg som en træningsaften og ikke tænke videre over, at det var Nørager, vi spillede mod.
Dennis Holdgaard fortrød efter kampen, at han ikke i slutfasen havde bragt Lauritz Hørby i spil i front.
“Vi havde momentum på dette tidspunkt, men savnede folk, der ville søge vores mange indlæg i feltet. Her kunne Lauritz helt afgjort have været manden, men det kan jeg ikke lave om på nu.

Over stregen

Nørager ligger lige over stregen i Serie 2, og det er ret så historisk.
“Jeg har aldrig i min tid i Nørager formået at ligge placeret over stregen to kampe i træk, så det er første gang, at jeg prøver det,“ griner Ole Kjær.
“Måske er det et godt signal.
Nørager møder næste gang Hornbæk ude, og her håber Ole Kjær - som skrevet - at kunne råde over Martin Andersen igen.
“Med Martin på holdet får vi et helt andet udtryk, og alle arbejder for hinanden som et hold. Man går aldrig ude på linjen og frygter, at nu ramler korthuset,“ siger Ole Kjær. 
Han har tidligere meldt ud, at han ikke var til sinds at skifte meget ud, hvis holdet fik succes mod Randers Freja og Vivild.
Det fik Nørager med en 1-0 sejr over førstnævnte og 0-0 mod Vivild, så Ole Kjær skal have en spændende kabale til at gå op med tvillingerne Lasse og Michael Jensen tilbage i folden efter overstået karantæne.

Vivild mod Langå

Vivild møder lørdag Langå på Langhøj Idrætscenter.
En kamp, der skal vindes, hvis Vivild skal forsvare sin nuværende topposition.
“Vi skal finde tilbage til det spil, som vi viste mod Hornbæk og Grenaa, og det tror jeg også på, at vi kan, for der bliver trænet godt og alle spillere har mod på opgaven,“ siger Dennis Holdgaard.
Vivilds andethold i Serie 3 vandt i weekenden bundopgøret mod Aadalen på Lime Stadion med 2-0 og kravlede dermed pænt over nedrykningsstregen med sammenlagt ti point.
Under befinder sig Aadalen med 6 point og VH Fodbold med nul point.

Store præmier på spil

'Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen' er navnet på den Serie 2-række, hvor holdene er: Grenaa, Aastrup-Hammelev, Vivild og Nørager fra Norddjurs Kommune, Hadsten fra Favrskov Kommune og Langå, Hornbæk, Randers Freja fra Randers Kommune.

Djurslands Bank stiller de deltagende hold følgende præmier i udsigt:

  • 5.000 kr. til vinderen af ligaen
  • 2.500 kr. til det hold med topscoreren
  • 2.500 til det hold, hvor turneringens profil spiller

Lokalavisen følger op med forskræp, reportager og kampreferater fra hovedparten af kampene.

Følg med løbende på norddjurs.lokalavisen.dk

Publiceret 26 September 2017 07:00