Lau Olsen (i Hummel shorts) slår både en prober næve i en boksering og har skud i støvlerne på en fodboldbane. Det sidste viste han i Mørkes udekamp mod Viking Pindstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Lau Olsen (i Hummel shorts) slår både en prober næve i en boksering og har skud i støvlerne på en fodboldbane. Det sidste viste han i Mørkes udekamp mod Viking Pindstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold:

Tonni Kristensen talte med store bogstaver til sine spillere

Mørkes spillere steppede op i udekampen mod Viking Pindstrup efter den slappe indsats mod IF Midtdjurs

Af
Lars Norman Thomsen

Mørke fik skovlen under Viking Pindstrup, da de to klubbers bedste hold i Serie 4 mødtes fredag aften på Pindstrup Stadion.

Gæsternes engagerede træner Tonni Kristensen råbte højt i omklædningsrummet før kampen for at minde spillerne om, at de ikke skulle gentage sidste spillerundes slappe indsats i 4-5 nederlaget til IF Midtdjurs.

"Det hjalp, vi spillede den bedste kamp i år og kæmpede som et hold. Pindstrup fik ikke et ben til jorden i første halvleg og alt spil foregik på deres halvdel," fortæller en tilfreds Tonni Kristensen.

Simon Toft bragte Mørke foran 1-0 efter 25 minutters spil efter oplæg fra Asker Skytte. Samme Toft øgede også til 2-0 inden pausen.

Denne gang var det Morten Lykke, der var i oplæggerens rolle.

"Vi kunne nemt have scoret et par stykker mere eller tre, men var desværre ikke koncentrerede nok i de situationer, hvor især Asker Skytte kom til en 200 procent chance, men han sparkede i sidenettet. Alligevel super første halvleg," siger Tonni Kristensen.

Viking Pindstrups Chris Johnsen skal fortsat ikke bruge meget plads, før venstrepoten rammer kuglen med effekt. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Viking Pindstrups Chris Johnsen skal fortsat ikke bruge meget plads, før venstrepoten rammer kuglen med effekt. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Bokseren scorede til 3-0

Efter pausen prøvede hjemmeholdet forgæves at komme tilbage i opgøret. Et skud på stolpen af altid målfarlige Chris Johnsen var det tætteste, som Viking Pindstrup kom på en reducering.

Mørke lukkede kampen på effektivt omstillingsspil, da Simon Toft fightede sig til bolden og alene med en Vkking Pindstrup forsvarsspiller trillede bolden videre til en overlappende Lau Olsen, talentfuld bokser i Hornslet Bokseklub tillige, som sikkert sparkede bolden i nettet til slutresultatet 3-0.

"Kanon indsats af alle mand, jeg sparede dog Jeppe Emil Kusk, der ikke kom på banen på grund af rygproblemer, som jeg håber er overvundet, når vi onsdag aften spiller topopgør mod AC Norddjurs på Mørke Stadion, siger Tonni Kristensen.

'Man-of-the-match' hos Mørke blev Christian Post, som startede inde efter sin håndskade, der krævede otte sting af lægen.

"Post dirigerede godt med forsvaret og sørgede for ro, når der var brug for det. Jeg håber, at han holder niveauet sammen med resten af holdet," siger den Liverpool-inspirerede cheftræner.

Mørke møder AC Norddjurs onsdag 9. maj klokken 18.15 på Mørke Stadion.

Fortjent sejr

"Fortjent nok, at Mørke vandt," lyder det fra Karsten 'Driver' Møller, bestyrer af Viking Pindstrups facebookprofil.

"De kom med et højt pres fra start til slut, og de var hårde i nærkampene. Vi fik aldrig sammenspillet til at fungere og havde problemer frem ad banen, fordi deres bagerste kæde stod stærkt. Med lidt mere held, så havde vi dog sparket et par stykker ind."

Viking Pindstrup benyttede et par halvskadede spillere i opgøret.

"Men jeg synes, vi kommer i bedre og bedre form. Jeg tror de kommende hjemmekampe nok skal give sejre. Målet er at blive i Serie 4, og vi har spillerne til det uden tvivl," siger Karsten 'Driver' Møller.

Viking Pindstrup møder Kristi Himmelfartsdag lokalrivalerne IF Midtdjurs på Pindstrup Stadion klokken 15. En kamp, der er ret afgørende for begge mandskaber.

Vinder gæsterne, kan IF Midtdjurs skabe afstand til bundregionen, mens Viking Pindstrup modsat fastholder den nuværende placering som nummer næstsidst.

Vinder hjemmeholdet passerer Viking Pindstrup til gengæld IF Midtdjurs i stillingen.

Der er således lagt op til lidt af et bråvallaslag på Pindstrup Stadion med masser af stemning i den berømte sydkurve på det hæderkronede stadion.

Holdopstillinger Viking Pindstrup - Mørke IF:

Viking Pindstrup:

 1. Andreas Møller Skjøtt Hansen
 2. Andreas Johnsen
 3. Bjarni Holalagi
 4. Chris Johnsen
 5. Joakim Jørgensen
 6. Mads Krog
 7. Mads Qvist
 8. Mads Schmidt
 9. Mikkel Kjær
 10. Ole Bak
 11. Patrick Falther
 12. Ragnar Niclasen
 13. Rasmus Binder
 14. Stefan Quist

Mørke IF:

 1. Asker William Skytte
 2. Christian Laage
 3. Christian Post
 4. Emil Anker
 5. Jeppe Emil Kusk
 6. Jonas Malik Djouahra
 7. Jwan Osman
 8. Lau Olsen
 9. Marc Poulsen
 10. Morten Lykke Rasmussen
 11. Nicolai Post
 12. Payam Moradi
 13. Rasmus Münster
 14. Simon Toft

Publiceret 08 May 2018 13:03