Der er fortsat power i Simone Handberg Pedersens skudarm. Otte mål blev det til mod Hasle KFUM. Foto: Hornslet IF

Der er fortsat power i Simone Handberg Pedersens skudarm. Otte mål blev det til mod Hasle KFUM. Foto: Hornslet IF

Divisionshåndbold: Julie Svendsen sikrede Hornslet IF et point i vild afslutning

Hornslet IF’s divisionsdamer hentede to mål i det sidste minut efter en ujævn indsats i 22-22 kamp mod Hasle KFUM

Af
Martin Schultz

Efter to kampe med noget af sæsonens bedste spil og sikre sejre på hjemmebane over Aarhusklubberne CHK og JAI blev det hverdag igen for Hornslet IF’s divisionsdamer, som tirsdag aften mødte top-tre holdet Hasle KFUM på udebanen i Haslehallen i det vestlige Aarhus.

Men selvom Hornslet IF aldrig nåede niveauet fra de seneste kampe, så fik holdet med resultatet 22- 22 alligevel et vigtigt point ud af kampen efter en forrygende afslutning, hvor gæsterne med to scoringer i det sidste minut hentede Hasle KFUM’s 22-20 føring.

”Men vi kom aldrig op i gear i den kamp. Vi hang i bremsen og brændte alt for meget. Vi ydede kun 80 procent af det, som vi kan præstere. Så det var resultatmæssigt tilfredsstillende på en dag, hvor vi ikke var på toppen. Jeg troede på, at vi kunne tage begge point ud fra det spil vi havde leveret i de to foregående kampe, men vi ramte ikke dagen,” siger Hornslet IF’s træner Max Ørum Christensen.

”Vi stod fint forsvarsmæssigt, og derfor kunne vi også holde Hasle KFUM’s scoring nede på 22 mål. Men i vores angrebsspil blev vi mødt af Hasle KFUM’s 5-1 forsvar, og det havde vi det rigtig svært med. Vi brændte alt for meget både bagfra og fra stregen, og derved gjorde vi det unødvendigt svært for os selv,” mener Max Ørum Christensen.

To mål i højdramatisk afslutning

Hornslet IF havde højrefløj Mai Bang Søgaard tilbage på holdet, mens venstre fløj Julie Kristine Svendsen stadig spillede med en øm skulder. Rutinerede Ann Ørum Christensen bandt forsvaret godt sammen, mens holdets bagspillere Ida Nielsen, Simone Handberg Pedersen, Linda Assing Christensen og Emilie Gammelvind Sørensen havde svært havde svært ved at finde rytmen mod Hasle KFUM’s 5-1 forsvar og brændte for mange chancer. I målet stod Malene Brejnbjerg de første 24 minutter, hvorefter Mia Bang Søgaard overtog det næste kvarter inden Malene Brejnbjerg igen overtog målmandsposten i resten af kampen..

”Vi haltede bagefter i 1. halvleg og var bagud med 11-9 ved pausen. I 2. halvleg kom vi bedre med og var på et tidspunkt foran med et enkelt mål. Men med 55 sekunder igen var vi bagud med 22-20, da vi fik tilkæmpet os et straffekast, som Ida Nielsen scorede på. Med 15 sekunder igen erobrede vi bolden og løb frem. Bolden blev kastet lidt panikagtigt frem, men Julie Kristine Svendsen fik snuppet den og udlignende til 22-22 med en scoring ind over stregen. Hasle KFUM nåede at give bolden op og kom til en afslutning, som blev skudt i paraden. Hasle KFUM fik fat i bolden igen, men skød over mål i den højdramatiske afslutning,” fortæller Max Ørum Christensen.

Nedrykningsdrama i jævnbyrdig række

Selvom det ikke blev til to point var det ene point mod et af rækkens tophold et godt afsæt til den vigtige kamp søndag eftermiddag kl. 16.00 på hjemmebane i Hornslet Idræts- og Kulturcenter mod HEI, Skæring.

Hornslet IF kæmper for at komme fri af hængedyndet i bunden af rækken og kan med en sejr over HEI, Skæring, som ligger næstsidst i rækken, slippe fri for risikoen for at rykke direkte ud.

Hornslet IF har en ekstra kamp i hånden i forhold til holdets direkte modstandere. Også Hornslet IF’s to sidste modstandere, Aarhus Fremad og Viby IF, er rodet ind i nedrykningsdramaet i den meget jævnbyrdige række, hvor kun Hammel GF for længst er rykket ud, mens syv andre hold spiller om den anden direkte nedrykningsplads og det nedrykningsspil, som det trediedårligst placerede hold skal ud i.

Kampfakta

3. division damer, Pulje 3

Hasle KFUM - Hornslet IF 22 - 22 (11 - 9)

Tirsdag 19. marts kl. 19.40 i Haslehallen i Aarhus

Målscorere:

  Simone Handberg Pedersen: 8 mål

  Ida Nielsen: 6 (3) mål

  Emilie Gammelvind Sørensen: 2 mål

  Julie Kristine Svendsen: 2 mål

  Mai Søgaard Bang: 2 mål

  Ann Ørum Christensen: 1 mål

  Linda Assing Christensen: 1 mål

Publiceret 22 March 2019 11:48