Tre nye spillere er klar til at forstærke Nørre Djurs HK i 2. Division. Det er fra venstre målmand Magnus Møller-Sørensen, stegspiller Lasse Kristoffersen, og playmaker/venstre back Mike Paulsen. Foto: Nørre Djurs HK

Tre nye spillere er klar til at forstærke Nørre Djurs HK i 2. Division. Det er fra venstre målmand Magnus Møller-Sørensen, stegspiller Lasse Kristoffersen, og playmaker/venstre back Mike Paulsen. Foto: Nørre Djurs HK

Divisionshåndbold: Tre målmænd i duel om pladsen i buret

Tre nye spiller er klar til at styrke Nørre Djurs HK i den anden sæson i 2. division

Af
Martin Schultz

Med godt halvanden måned til sæsonpremiere er håndboldspillerne fra Nørre Djurs HK klar til at give den fuld gas til træningen i kampen om at være med på klubbens bedste hold i 2. Division.

Ikke mindst målmandsposten bliver der kamp om, for en ny ung ambitiøs målmand er stemplet ind til træning i Nørre Djurshallen.

”Vi har fået tilgang af Magnus Møller-Sørensen, som er en ung målmand med erfaring fra Skive fH’s hold i 1. Division. Han er begyndt at læse i Aarhus og syntes, at det lød spændende med vores projekt i Nørre Djurs HK,” siger Nicolaj Danefeld, som er spillende sportschef i Nørre Djurs HK.

Med Magnus Møller-Sørensen i truppen bliver der hård kamp om pladsen i buret, hvor Kasper Kolstrup Møller og Kristoffer Petersen i sidste sæson supperede hinanden godt i Nørre Djurs HK’s første sæson i 2. Division.

Udover Magnus Møller-Sørensen har Nørre Djurs HK fået tilgang af Mike Paulsen, som er venstre back og playmaker med divisionserfaring fra både Odder IF og SønderjyskE. En tredje ny og spændende spiller er stregspilleren Lasse Kristoffersen fra Nøvling IF.

”Lasse Kristoffersen er flyttet til Aarhus. Han synes vi har et spændende set up og træningsmiljø og har derfor valgt at spille i Nørre Djurs HK,” fortæller Nicolaj Danefeld.

Træningstur med kampe i Tyskland

Nørre Djurs HK startede træningen sidste mandag efter en juli måned med sommerferie, og allerede fredag aften spillede holdet en træningskamp mod Skovbakkens 1. Divisionshold i Viborg Stadionhal.

”I forbindelse med det store håndboldstævne Generation Handball 2019 i Viborg blev der arrangeret en række opvisningskampe med deltagelse af ligahold som Skjern Håndbold og BSV og forskellige divisionshold. Vi var meget beærede over at være inviteret med og spillede en kamp mod Skovbakken. Vi tabte med 25-20, men var foran med 11-9 ved pausen og førte med 16-14 i 2. halvleg. Men i forbindelse med forskellige udskiftninger røg vi ind i en dårlig periode og blev ramt af Skovbakkens kontraspil. Skovbakken kom foran med fire mål, og så var vi knækket,” fortæller Nicolaj Danefeld.

”Men vi kom igennem kampen uden skader og fik spillet hele truppen ind. Især forsvarsmæssigt så vores spil godt ud,” siger Nicolaj Danefeld.

Næste onsdag tager Nørre Djurs HK til Tyskland for ligesom sidste år at spille Engelbart Cup 2019 i Delmenhorst ved Bremen. En trup på 14 spillere inklusive de tre målmænd skal afsted, og allerede torsdag aften spilles der en træningskamp i Bremen mod et lokalt hold ATSV Habenhausen, som spiller i 3. Bundesliga. Fredag og lørdag er der puljekampe mod fem tyske hold på samme niveau, og i bedste fald kan Nørre Djurs HK slutte med finalekampe sidst på lørdagen.

Mere pondus i forsvarsspillet

Nørre Djurs HK spiller i næste sæson igen i Nordpuljen i 2. Division, som er blevet stærkere ved at ambitiøse hold som Frederikshavn FI og Randers HH er rykket ned fra 1. Division, og Viborg HK har slået sig sammen med naboerne fra Stoholm i Stoholm/Viborg Håndbold.

”Det er dygtige mandskaber fra store håndboldbyer. Vi ser frem til at spille lokalderby mod Randers HH og Hammel GF, som rykker op fra 3. Division,” fortæller Nicolaj Danefeld.

”Med de rammer og den seriøsitet vi har i Nørre Djurs HK går vi efter en top-tre placering. Projektet hviler på den stamme vi havde sidste år, og truppen er stort set intakt plus de nævnte forstærkninger,” siger Nicolaj Danefeld.

Frem mod sommerpausen var der fokus på den fysiske træning i Nørre Djurs HK.

”Vi så i kampen mod Skovbakken forleden, at vi har nået et nyt niveau i det fysiske spil. Flere spillere har lagt procenter på deres fysik, og vi forventer, at vi gør det bedre i mand til mand-duellerne i efteråret og kan gøre det bedre over alle 60 minutter. Vi viste, at vi kunne holde i duellerne, og vi skal kunne holde det tryk, som vi ved modstanderne kommer med,” siger Nicolaj Danefeld.

Nørre Djurs HK har sæsonpremiere lørdag 22. september mod Nøvling IF på udebane.

Publiceret 07 August 2019 13:00