Lasse Tsepo (til venstre) sikrede med en sen scoring TRIF det ene point i 3-3 opgøret mod Hadsten SK. Arkivfoto

Lasse Tsepo (til venstre) sikrede med en sen scoring TRIF det ene point i 3-3 opgøret mod Hadsten SK. Arkivfoto

Seriefodbold: TRIF overvandt chokstart og hentede tre mål

Oprykkerne fra TRIF var bagud med 3-0 efter en halv time, men Lasse Tsepo udlignede til 3-3 i kampens næstsidste minut

Af
Martin Schultz

TRIF’s oprykkere fik noget af en velkomst i Serie 2, da holdet fra Rønde kom bagud allerede efter 1 minut og 14 sekunder i mødet med Hadsten SK på udebane.

”Vores forsvar og keeper snorksov i den situation,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen om starten på kampen, hvor modstanderen trak ind fra TRIF’s højre side og afsluttede, så bolden sejlede ind i målet.

Og forsvaret så heller ikke for godt ud efter et kvarters spil.

”Der blev sparket langt og vores forsvar stod alt for højt på banen. Bolden blev sparket henover forsvaret og Hadsten SK scorede på en friløber,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen. Og efter en halv times spil blev bolden spillet fra midtbanen tilbage til midterforsvaret, da bolden sprang hen i fødderne på en Hadsten-angriber, som scorede til 3-0.

”Vi havde bolden rigtig meget og vi sad på spillet. men det var som om vi spillede uden målmand og forsvar. Det var en katastrofe,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Fem minutter for pausen lykkedes det dog Noah Overgaard at reducere til 3-1 med et godt skud i hjørnet af målet efter at TRIF havde spillet bolden godt rundt.

August Hog Laursen ude i efteråret

”I halvlegen var vi ved godt mod. Vores modstandere virkede trætte, og vi følte, at vi sagtens kunne være med. Så vi troede på det,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF var uden midterforsvareren August Hog Laursen, som var en af holdets store profiler i det forår, som resulterede i en flot oprykning for det unge hold. August Hog Laursen blev kåret til holdets bedste spiller i foråret, men en knæskade ser ud til at holde ham ude af holdet i efteråret.

”Vi lavede helt om efter pausen og sendte en mand mere frem i angrebet ved at ofre en forsvarsspiller. Vi ville sætte mere tryk på, for Hadsten SK stod og sparkede bolden væk. Vi kløede på og fik nogle store chancer,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Men målene udeblev indtil et kvarter før tid, hvor Hadsten SK begik et dumt straffespark ved baglinjen i hjørnet af feltet. Victor Overgaard Riis scorede på straffesparket, og så vendte troen for alvor tilbage hos oprykkerne.

”Vi pressede på og spillede bolden godt rundt. Vi havde også chancer, men skulle helt frem til to minutter før tid, før det lykkedes Lasse Tsepo at udligne til 3-3. Dommeren lagde fire minutters overtid til og vi blev ved med at trykke på, for vi gik efter alle tre point og havde også chancerne til det,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Rasmus Søegaard blev kampens spiller

”Det var absolut tilfredsstillende at gå fra 0-3 til 3-3, men set over hele kampen var det ikke tilfredsstillende. Vi står med en mærkelig fornemmelse efter en kamp med svagt forsvars- og målmandsspil. Men vi spillede os op, og det var godt for moralen, at vi kom igen og fik et point ud af kampen,” siger Martin Hornbæk Nielsen om kampen mod Hadsten SK, som er nedrykker fra Serie 1.

Så alt i alt var det en godkendt premiere. Midtbanespilleren Rasmus Søegaard blev valgt til kampens spiller.

”Rasmus spillede en virkelig god kamp. Han har taget et stort step op og trådte virkelig i karakter i den her kamp,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Nu ser TRIF frem mod lokalopgøret mod Østdjurs 91, som kom godt fra start med en 2-1 sejr på udebane over Hammel GF på mål af Mikkel Kjeldsen og Jacob Toxbro Andreasen.

”Det bliver det eneste lokalopgør i Serie 2 på hjemmebane i efteråret, og mange af vores spillere kender spillere fra Østdjurs 91. Vi glæder os til lokalopgøret, og vi har tidligere spillet gode kampe mod Østdjurs 91. Selvfølgelig går vi efter at vinde,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Kampen mellem TRIF og Østdjurs 91 spilles onsdag aften kl. 19.30 på PR Park i Rønde.

3 - 3 Lasse Tsepo (89. min.)

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Hadsten SK - TRIF 3 - 3 (3 - 1)

Lørdag 17. august kl. 13.00 på NMT-Byens Arena Hadsten

Målscorere:

1 - 0 Hadsten SK (2. min.)

2 - 0 Hadsten SK (15. min.)

3 - 0 Hadsten SK (30. min.)

3 - 1 Noah Overgaard (40. min.)

3 - 2 Victor Overgaard Riis (75. min./straf.)

Publiceret 21 August 2019 06:00