Frederik Laursen scorede for Østdjurs 91 i 1-1 kampen mod TRIF på PR Park i Rønde. Foto: Martin Schultz

Frederik Laursen scorede for Østdjurs 91 i 1-1 kampen mod TRIF på PR Park i Rønde. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold: Unge TRIF’ere tæt på at vælte Østdjurs 91

TRIF fortjente sejren i uafgjort lokalopgør mod Østdjurs 91 i Serie 2. Emil Haulrik udlignede for TRIF til 1-1 et kvarter før tid

Af
Martin Schultz

Velkommen blandt de voksne mænd.

Der var nemlig fysikken til forskel, da TRIF’s unge oprykkere onsdag aften på PR Park i Rønde tog imod velvoksne Østdjurs 91 i efterårets første lokalopgør mellem de to eneste lokale klubber i Serie 2.

Kampen mellem de to lokalrivaler endte uafgjort 1-1, men det var TRIF, som kunne ærgre sig mest over tabet af point, for de unge spillere viste efter en lidt nervøs start både tempo, teknik, løbevillighed og spillelyst, som kunne udmanøvrere de fysisk stærkere gæster fra Østdjurs 91.

Bagud 1-0 efter en scoring af Frederik Laursen overtog TRIF det meste af spillet i 2. halvleg, men måtte vente til godt et kvarter før tid på udligningen. Efter et af mange gode gennembrud på venstrekanten fik Frederik Ougaard sendt bolden ind foran Østdjurs 91’, mål, hvor Emil Haulrik ved bagerste stolpe med indersiden fik sendt bolden fladt forbi en velspillende målmand Kim Jensen og i mål i det modsatte hjørne.

De unge TRIF’ere var tydeligvis i bedre form og havde flere meter i benene end de tungere Østdjurs’ere, så hjemmeholdets angribere sværmede om gæsternes mål i 2. halvleg, men ind ville bolden ikke mere end en gang trods flere nærgående forsøg.

TRIF viste gode takter

”Satans,” var TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsens umiddelbare kommentar efter kampen.

”Vi havde fortjent alle tre point. Det var en fed kamp, fordi begge hold til sidste fløjt gik 100 procent efter alle tre point. Vi viste gode takter, så vi skal nok komme efter det,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF så i hvert fald væsentlig bedre ud end i lørdags, hvor holdet i premieren var bagud med 3-0 mod Hadsten SK efter katastrofalt forsvarsspil, men kom igen og fik udlignet til 3-3 i næstsidste minut. Lasse Tsepo scorede det udlignende mål, og den lille angriber havde også mange skarpe afslutninger mod Kim Jensens mål onsdag aften. Brødrene Mathias og målscorer Emil Haulrik havde flere gode forsøg, og på venstre kant var Frederik Ougaard stærkt spillende med mange gode raids mod baglinjen med chanceskabende indlæg. På midtbanen sled Rasmus Søegaard og Noah Overgaard, og så præsterede den kun 16-årige Mathias Burgdorf et godt indhop i 2. halvleg og viste lovende takter både defensivt og offensivt fra en position som højre back.

Selvom det ikke blev til en sejr til TRIF i den første hjemmekamp i Serie 2, så bliver holdet med de mange unge talentfulde spillere spændende at følge i takt med at de vænner sig mere til fysikken og tempoet i Serie 2.

En rodet kamp

Østdjurs 91 kom til Rønde med en premieresejr på 2-1 på udebane over Hammel GF, men fik aldrig spillet til at køre på PR Park.

”Det var en rodet kamp, og jeg er ikke tilfreds med vores spil,” siger Østdjurs 91’ cheftræner Jesper Borup.

”Vores førstegangsberøringer lykkedes ikke, og vi smed for meget væk. Hele holdet lavede for mange fejl, og for mange spillere faldt ud. På den baggrund er jeg tilfreds med det ene point. Vores målsætning er at overleve i rækken, som ser svær ud med hold fra Aarhus og Favrskov,” siger Jesper Borup. Der var ros til målmand Kim Jensen, som med afgørende redninger var med til at sikre det ene point.

Østdjurs 91 var farligst i 1. halvleg, hvor de to letbenede offensivspillere Frederik Laursen og Jacob Toxbro Andreasen, som begge er med i FC Djurslands DS-trup, kunne udfordrede det lidt nervøst startende TRIF-forsvar. Jacob Toxbro Andreasen lagde op til Østdjurs 91’ scoring efter 28. minut, da han serverede bolden for Frederik Laursen, som dygtigt vendte rundt i feltet og lagde bolden fladt forbi TRIF målmand Hjalte Holm Baarstrøm.

Østdjurs 91’s Mikkel Kjeldsen fik en friløber midt i 2. halvleg, da en TRIF forsvarer sparkede et hul i luften. Men den unge indhopper Marcus Burgdorf imponerede ved at løbe Kjeldsen op og ødelægge den store Østdjurs 91 chance, som kunne have afgjort kampen til gæsternes fordel.

Østdjurs 91 tager tirsdag aften imod VSK Aarhus på Trustrup Stadion, mens TRIF samme tirsdag aften skal spille på kunstgræs i Hinnerup mod HOG Hinnerup.

Læs reportagen fra kampen mellem TRIF og Østdjurs 91 i Adresseavisen på tirsdag.

Kampfakta:

Serie 2, Pulje 17

TRIF - Østdjurs 91 1 - 1 (0 - 1)

Onsdag 21. august kl. 19.30 på PR Park i Rønde

Målscorere:

0 -1 Frederik Laursen (28. min.)

1 - 1 Emil Haulrik (77. min.)

Publiceret 22 August 2019 13:30